![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Sadece yeni bir computor almış ve tüm diskleri kurmalısın kendimi Bu bir yeni duyuyorum. Windows XP yüklü ama ses var.Ses kartı Realtek - Nedir sonraki lütfen ilgili olabilir herkese tavsiye yaz. Herhangi bir yanıt da anlamak daha kolay olabilir ![]() Teşekkürler Lynne |
|
| |||
| |||
| Merhaba Lynne Bu sorunu gidermek için, ses kartı sürücüleri yüklemeniz gerekir. Windows her zaman bu otomatik olarak Marka / ses kartı kendi modeline göre yüklemez etmez. İşte bu soruna yaklaşım olabilir iki yolu olduğunu. Windows XP () yasadışı değil yasal olduğu kopyanızı, sonra hangi otomatik ses kartı algılamalıdır Windows Update çalıştırabilirsiniz. Ne zaman Özel tıklayın gelir değil Hızlı. Bu sürücüler için daha sonra tıklayın araştıracağı Donanım sol tarafta. Eğer Win Update, daha sonra bulmak değil marka ve model için ses kartına bakın. Daha sonra üreticinin web sitesine gidip oradan sürücüleri indirin. Eğer daha fazla isterseniz, geri gelmek için tereddüt etmeyiniz yardım. |
|
| |||
| |||
| Ve hala ses yok ki, bütün sorun giderme ipuçları ile gitti, ve hala ses yok, bu Realtek sürücü güncelleme var bunun için bir kod 10 elde nVidia WDM yeniden yaptım Hangisi bu ses kartı Realrek veya nVidia WDM olduğunu Teşekkürler Lynne |
|
| |||
| |||
| Bir Realtek nVidia bu graphics.Also olan ses Denetim Masası sonra ve Ses Aygıtları ve sonra emin ses "kolu yapmak Sesler" yüksek eğer hala ses yok Gelişmiş sadece iflas is the kolu altında "olacak deneyin emin olun her "terk" tüm şekilde uygulanır.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Merhaba Thank you for your help, Ben ancak bunları yaptınız hala ses var ![]() Teşekkürler Lynne |
|
| |||
| |||
![]() sizin icin yukarıdaki kulaklıklar ile yeşil daire bağlayıcı bir hoparlör kablosunu koydum? Bu gibi biraz:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg genellikle sadece bir pembe ve yeşil bir önde yeşil one.either veya geri bilgisayar konektöre koymak
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| |||
| |||
| Carl Oracıkta konuşanların değil Hayır inç ben sarışın değilim, ama takılı bazı hairdye bugün satın olabilir.Thank you for your help Lynne |
![]() |
|
| Bookmarks |