менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Немає звуку

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2008, 01:33
Нові члени групи

Default Немає звуку

Привіт

Я тільки що купила новий Computor і встановлювати всі диски себе Я новачок в цьому. У мене встановлена Windows XP, але в мене немає звуку.

Звукова карта Realtek - Чи можна мені поради про те, що робити далі, будь ласка. Будь-які відповіді, вони можуть бути легко зрозуміти,

Спасибо
Lynne
Old 30 січня 2008, 02:28
Член групи

Default Немає звуку

Привіт Lynne

Щоб вирішити цю проблему, вам доведеться встановити драйвери для звукових карт. Windows робить і не завжди встановлювати їх автоматично, залежно від марки / моделі звукових карт себе.

Існує два способи можна підійти до цієї проблеми. Якщо ваша копія Windows XP є Legit (не незаконно), то ви можете запустити Windows Update, яка повинна автоматичне виявлення вашої звукової карти. Коли вона підходить, натисніть на звичаї НЕ Express. Це буде пошук драйверів, потім натисніть Обладнання по лівій стороні.

Win Якщо оновлення не знайти, а потім подивитися на вашу звукову карту для марки і моделі. Потім перейдіть на сайт виробника і завантажити драйвери звідти.

Якщо вам потрібна додаткова допомога, не соромтеся повернутися до мене.
Old 30 січня 2008, 12:29
Нові члени групи

Default Немає звуку

Я зробив це, і до цього часу ні звуку, я пройшов через усі поради з усунення неполадок, я обновив драйвера Realtek і до цих пір немає звуку, повторний NVidia WDM і отримати код 10 для цього

Який з них є звуковою картою Realrek або NVidia WDM

Спасибо

Lynne
Old 30 січня 2008, 12:35
Донор групи

Default Немає звуку

Звук Realtek NVidia є graphics.Also збирається спробувати Панель керування потім Звуки та аудіопристрої, а потім переконайтеся, що обсяг "важіль" знаходиться на високому, якщо ще немає звуку перейдіть в розділ додаткових прямо під-Ніса "важіль" і переконайтеся, всіх "випускників" є до кінця.
Old 30 січня 2008, 13:10
Нові члени групи

Default Немає звуку

Привіт

Дякуємо за вашу допомогу, я зробив це, але до цих пір немає звуку

Спасибо
Lynne
Old 30 січня 2008, 13:35
Донор групи

Default Немає звуку

Ви поставили гучномовець в зелений круг з роз'єм навушників вище за них? розрядних подібно до цього:
http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg
там зазвичай тільки один рожевий та зелений висловився один з роз'єму в зеленому one.either на передній або задній поверхні ПК
Old 1 лютого 2008, 01:29
Нові члени групи

Default Немає звуку

Карл

Пляма на оратори не підключений Ні я не блондинка, але може купити hairdye сьогодні.

Дякуємо за вашу допомогу

Lynne
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 14 9 травня 2009 20:59
Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29 березня 2009 02:03
Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання Tplayer2007 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 13 січня 2009 15:43
MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! FamicomFreak Мультимедіа & кодеки 7 25 січня 2008 10:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.