![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я тільки що купила новий Computor і встановлювати всі диски себе Я новачок в цьому. У мене встановлена Windows XP, але в мене немає звуку.Звукова карта Realtek - Чи можна мені поради про те, що робити далі, будь ласка. Будь-які відповіді, вони можуть бути легко зрозуміти, ![]() Спасибо Lynne |
|
| |||
| |||
| Привіт Lynne Щоб вирішити цю проблему, вам доведеться встановити драйвери для звукових карт. Windows робить і не завжди встановлювати їх автоматично, залежно від марки / моделі звукових карт себе. Існує два способи можна підійти до цієї проблеми. Якщо ваша копія Windows XP є Legit (не незаконно), то ви можете запустити Windows Update, яка повинна автоматичне виявлення вашої звукової карти. Коли вона підходить, натисніть на звичаї НЕ Express. Це буде пошук драйверів, потім натисніть Обладнання по лівій стороні. Win Якщо оновлення не знайти, а потім подивитися на вашу звукову карту для марки і моделі. Потім перейдіть на сайт виробника і завантажити драйвери звідти. Якщо вам потрібна додаткова допомога, не соромтеся повернутися до мене. |
|
| |||
| |||
| Я зробив це, і до цього часу ні звуку, я пройшов через усі поради з усунення неполадок, я обновив драйвера Realtek і до цих пір немає звуку, повторний NVidia WDM і отримати код 10 для цього Який з них є звуковою картою Realrek або NVidia WDM Спасибо Lynne |
|
| |||
| |||
| Звук Realtek NVidia є graphics.Also збирається спробувати Панель керування потім Звуки та аудіопристрої, а потім переконайтеся, що обсяг "важіль" знаходиться на високому, якщо ще немає звуку перейдіть в розділ додаткових прямо під-Ніса "важіль" і переконайтеся, всіх "випускників" є до кінця.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Привіт Дякуємо за вашу допомогу, я зробив це, але до цих пір немає звуку ![]() Спасибо Lynne |
|
| |||
| |||
![]() Ви поставили гучномовець в зелений круг з роз'єм навушників вище за них? розрядних подібно до цього:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg там зазвичай тільки один рожевий та зелений висловився один з роз'єму в зеленому one.either на передній або задній поверхні ПК
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Карл Пляма на оратори не підключений Ні я не блондинка, але може купити hairdye сьогодні.Дякуємо за вашу допомогу Lynne |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! | FamicomFreak | Мультимедіа & кодеки | 7 | 25 січня 2008 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |