menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Ne nainstalována zvuková karta

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 02:02
Nový člen skupiny

Default Ne nainstalována zvuková karta

Můj přítel byl vyčištění mého pevného disku zrušením některých nechtěných programů, a můj zvuk nebyl od té doby pracoval. Jsem bez zařízení v ovládacím panelu. Já používám Windows XP.
Old 17. června 2009, 06:02
Člen Skupina

Default Ne nainstalována zvuková karta

Tato zvuková software a ovladače, které byly smazány. Stáhněte si pak z webových stránek výrobce.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Zvuková karta Help! Které chcete koupit? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 9.září 2009 10:22
Nové nastavení a zvuk nefunguje (všechny nainstalované ovladače) Shahid Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 26. června 2009 09:42
Im Fead se s Palubní zvuku. POTřEBA dobrý herní zvuková karta. cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 8 18. května 2009 12:27
Zvukové Pls? No Audio Device Instalovaný po Formát Black Magic Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 4. březen 2009 04:17
Žádný zvuk na počítači ... palubě nebo pci zvukové karty Grumlis Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 4. Září 2008 14:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.