![]() |
|
| |||
| |||
| Ο φίλος μου ήταν το καθάρισμα μου σκληρό δίσκο διαγράφοντας ορισμένα ανεπιθύμητα προγράμματα, και ήχου μου δεν έχει εργαστεί από τότε. Είμαι δεν παρουσιάζουν συσκευή στον πίνακα ελέγχου. Είμαι με τη χρήση των Windows XP. |
|
| |||
| |||
| Το λογισμικό και τα προγράμματα οδήγησης κάρτας ήχου να έχει διαγραφεί. Κατεβάστε τότε κατασκευάζει από το δικτυακό τόπο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτα ήχου Βοήθεια! Οποία να αγοράσετε; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 10:22 |
| Νέα ρύθμιση και ήχου δεν δουλεύει (όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης) | Shahid | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 26 Ιουν 2009 09:42 |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Ήχος Pls; Δεν Audio Device Installed μετά Format | Black Magic | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 4η Μαρ 2009 04:17 |
| Δεν ήχου για τον υπολογιστή μου ... επί του σκάφους ή PCI κάρτα ήχου | Grumlis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 6 | 4ο Σεπ 2008 14:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |