mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Nav skaņas kartei

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 02:02
New Member Group

Default Nav skaņas kartei

Mans draugs bija sakopšanu manu cieto disku, svītrojot dažas nevēlamas programmas, un mana skaņa nav strādājusi kopš tā laika. Man neuzrādot nekādus ierīces vadības paneļa. Man Windows XP.
Old Jūnijs 17, 2009, 06:02
Loceklis

Default Nav skaņas kartei

Skaņas karte programmatūru un vadītājiem ir svītroti. Download tad no ražotājiem mājas lapā.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Sound Card Help! Kura nopirkt? cheesepuff Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 3 9 septembris 2009 10:22
New setup un skaņas nav darba (šoferi visas uzstādītās) Shahid Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 3 26 jūnijs 2009 09:42
Im Fead Līdz ar Onboard Sound. NEED Good Gaming Sound Card. cheesepuff Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 8 18 maijs 2009 12:27
Sound Pls? Neviens Audio Device Installed pēc Format Black Magic Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 1 4 marts 2009 04:17
Ne skaņu uz mana pc ... gaisa kuģī vai PCI SOUND CARD Grumlis Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 6 Septembris 4, 2008 14:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.