mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Nici o placă de sunet instalat

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 02:02
Noile state Group

Default Nici o placă de sunet instalat

Prietenul meu mi-a fost de curăţare a hard-disk prin ştergerea unor programe nedorite, şi a mea de sunet nu a lucrat de atunci. Sunt arată nu aparatul în panoul de control. Sunt utilizaţi Windows XP.
Old 17 iunie 2009, 06:02
Grupul de stat

Default Nici o placă de sunet instalat

Sunet de software şi driver-ele au fost şterse. Descarca apoi site-ul de la fabrică.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Sunet de Ajutor Card! Care să cumpăraţi? cheesepuff Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 3 9 septembrie 2009 10:22
New setup şi sunet, nu de lucru (toate driverele instalate) shahid Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 3 26 iunie 2009 09:42
Im Fead Până la bord, cu sunet. Nevoie de o placă de sunet bună Gaming. cheesepuff Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 8 18 mai 2009 12:27
Sound Pls? Nu dispozitiv audio instalat după Format Magie neagră Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 4 martie 2009 04:17
Nu de sunet pe PC-ul meu ... la bord sau pci placă de sunet Grumlis Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 6 4a Sep 2008 14:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.