![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prietenul meu mi-a fost de curăţare a hard-disk prin ştergerea unor programe nedorite, şi a mea de sunet nu a lucrat de atunci. Sunt arată nu aparatul în panoul de control. Sunt utilizaţi Windows XP. |
|
| |||
| |||
| Sunet de software şi driver-ele au fost şterse. Descarca apoi site-ul de la fabrică. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Sunet de Ajutor Card! Care să cumpăraţi? | cheesepuff | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 3 | 9 septembrie 2009 10:22 |
| New setup şi sunet, nu de lucru (toate driverele instalate) | shahid | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 3 | 26 iunie 2009 09:42 |
| Im Fead Până la bord, cu sunet. Nevoie de o placă de sunet bună Gaming. | cheesepuff | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 8 | 18 mai 2009 12:27 |
| Sound Pls? Nu dispozitiv audio instalat după Format | Magie neagră | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 1 | 4 martie 2009 04:17 |
| Nu de sunet pe PC-ul meu ... la bord sau pci placă de sunet | Grumlis | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 6 | 4a Sep 2008 14:48 |
| Thread Tools | |
| |