мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Не звучна картица инсталирана

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 02:02
Нови члан групе

Default Не звучна картица инсталирана

Мој пријатељ је чишћење мој хард диск брисањем неких нежељених програма, звука и моје није од тада радили. Ја не приказује уређаја на контролној табли. Ја сам помоћу Уиндоуси КСП.
Old 17. јуни 2009, 06:02
Мембер Гроуп

Default Не звучна картица инсталирана

Тхе звучну софтуаре и дривер су избрисане. Доунлоад затим од произвођача уебсите.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Звучна картица за помоћ! Који купити? цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 9. Јул 2009 10:22
Нова постава и звук не ради (све дривер инсталирати) схахид Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 26. јуна 2009 09:42
Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 8 18. маја 2009 12:27
Соунд плс? Не Аудио Девице Инсталлед након Форма Блацк Магиц Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 4 март 2009 04:17
Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице Грумлис Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 4. Сеп 2008 14:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц