![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој пријатељ је чишћење мој хард диск брисањем неких нежељених програма, звука и моје није од тада радили. Ја не приказује уређаја на контролној табли. Ја сам помоћу Уиндоуси КСП. |
|
| |||
| |||
| Тхе звучну софтуаре и дривер су избрисане. Доунлоад затим од произвођача уебсите. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Звучна картица за помоћ! Који купити? | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 9. Јул 2009 10:22 |
| Нова постава и звук не ради (све дривер инсталирати) | схахид | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 26. јуна 2009 09:42 |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Соунд плс? Не Аудио Девице Инсталлед након Форма | Блацк Магиц | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 4 март 2009 04:17 |
| Нема звука на мој пц ... онбоард звук или ПЦИ картице | Грумлис | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 4. Сеп 2008 14:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |