az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Yok ses kartı yüklü

Reply

Konu Araçları
Old 17 Haziran 2009, 02:02
Yeni Üye Grubu

Default Yok ses kartı yüklü

Arkadaşım bazı istenmeyen programları silerek, ve sabit disk temizleme benim ses o tarihten bu yana çalıştı değil. Ben Kontrol panelinde herhangi bir cihaz gösteren duyuyorum. Ben Windows XP kullanıyorum.
Old 17 Haziran 2009, 06:02
Üye Grubu

Default Yok ses kartı yüklü

Ses yazılım ve sürücüleri silindi. Yükleme sonra web sitesi üretmektedir seçin.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ses Kartı Yardım! Hangi Satın Alınır? cheesepuff Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 3 9 Eylül 2009 10:22
Yeni kurulum ve yüklü) (sürücüleri çalışmıyor ses Shahid Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 3 26. Haziran 2009 09:42
Im Fead kadar Onboard Ses ile. İyi Bir Oyun Ses Kartı İSTİYORUM. cheesepuff Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 8 18 May 2009 12:27
Ses Pls? Hayır Ses Aygıt Biçimi sonra Yüklendi Black Magic Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 1 Mar 2009 4. 04:17
On my PC Ses yok ... Teknede veya PCI ses kartı Grumlis Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 6 4. Eylül 2008 14:48
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından