менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Звукова карта не встановлена

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 02:02
Нові члени групи

Default Звукова карта не встановлена

Мій друг очищенню жорсткому диску, видаливши деякі небажані програми, а мій звук не працював з тих пір. Я хочу показати ні один пристрій в панелі керування. Я використовую Windows XP.
Old 17 червня 2009, 06:02
Член групи

Default Звукова карта не встановлена

Звукова карта програмне забезпечення і драйвери були вилучені. Завантажити то з сайту виробника.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Звукова карта Help! Який купити? cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 9 вересня 2009 10:22
Нова установка і звук не працює (всі встановлені драйвери) Шахід Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 26 червня 2009 09:42
Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. cheesepuff Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 8 18 травня 2009 12:27
Sound Pls? Ні Аудіо пристрій встановлено після формату Чорна магія Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 4 березня 2009 04:17
Немає звуку на моєму комп'ютері ... бортових або PCI звукової карти Grumlis Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 6 4 вересня 2008 14:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.