![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро загубих всички аудио в моя компютър. Моят soundblaster X-Fi Xtreme звукова карта вече не работи. Всички шофьори са до дата. Моят BIOS е актуализиран. Не са IRQ конфликти. Очевидно всички връзки са сигурни и правилни. Трябва също да се опита преместване на картата с други PCI слотове. Картата няма работа, както и са се опитали го на друг компютър. В борда на звука не работи. Аз също да направи всичко, за да го тест както би могла PCI звукова карта. Аз също се опита това с Vista и XP. Аз съм absoluted frustated с този problem.Any помогне на всички да бъдат много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали различни оферти / високоговорители?
| |||
| |||
| Аз опитах различни говорители. И аз забравих да спомена, че моята PCI слотове работят. |
|
| |||
| |||
| Какви са U правиш по време на звука загуба? се случи, когато компютърът е в употреба, или когато се обърна и на вашия компютър? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS е да изключите звука на борда?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Аз честно казано не помня дали беше сторил нещо различно или какво точно се прави. Нека да видим дали BIOS звука е забранено. Благодаря за предложенията. |
|
| |||
| |||
| това да звучи доста очевидно, но сте напълно проверени вашето добро имота за да се види дали anythings заглушен? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel борда Звук | daz027 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 24 Юни 2009 02:12 |
| Не борда звук устройство | bhaktjano | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 15 Юни 2009 02:20 |
| Не ми звук от Intel DG41TY борда карти | starfish11040 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 7 юни 2009 00:03 |
| Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 18 май 2009 г. 12:27 |
| Fist Време Използване на борда Звуков-как мога да си взема съраунд звук към работното място! | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 май 2009 г. 20:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |