![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα έχασα όλα ήχου για τον υπολογιστή μου. My SoundBlaster X-fi xtreme κάρτα ήχου δεν λειτούργησε. Όλα τα προγράμματα οδήγησης είναι ενημερωμένα. Το BIOS είναι ενημερωμένο. Δεν υπάρχουν διενέξεις IRQ. Είναι προφανές ότι όλες οι συνδέσεις είναι ασφαλείς και σωστές. Επίσης, έχω δοκιμάσει την κάρτα που διακινούνται σε άλλες pci slots. Η κάρτα λειτουργεί όπως έχω δοκιμάσει σε άλλο pc. Το εποχούμενο ήχου δεν λειτουργεί. Επίσης, έκανε τα πάντα για να τη δοκιμάσουν, όπως θα μπορούσα να την PCI κάρτα ήχου. Επίσης προσπάθησε με μακρινή θέα και XP. Είμαι absoluted frustated με την παρούσα problem.Any βοηθήσει σε όλα θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει διάφορες οδηγεί / ομιλητές;
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει διάφορους ομιλητές. Και ξέχασα να αναφέρω ότι μου pci slots εργάζονται. |
|
| |||
| |||
| ό, τι ήταν και αυτό κατά τον χρόνο του ήχου απώλεια; συνέβη όταν ήταν σε χρήση υπολογιστή ή όταν και στράφηκε στον υπολογιστή σας; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS που να απενεργοποιήσετε εποχουμένως ήχο;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν είχα κάνει κάτι διαφορετικό ή τι ακριβώς έκανα. Για να δω αν βιογραφικά ήχου είναι απενεργοποιημένη. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. |
|
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο προφανές αλλά έχετε πλήρη έλεγχο ιδιότητες ήχου σας για να δείτε αν anythings σίγαση; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel Εποχούμενες Ήχος | daz027 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 24 Ιουν 2009 02:12 |
| Δεν επί του σκάφους συσκευή ήχου | bhaktjano | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 15 Ιουν 2009 02:20 |
| Δεν μου ήχος από την Intel DG41TY εποχούμενο κάρτα | starfish11040 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 7 Ιουν 2009 00:03 |
| Im Fead Up με Εποχούμενες ήχου. Έχουν ανάγκη από ένα καλό Gaming κάρτας ήχου. | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 8 | 18 Μαΐου 2009 12:27 |
| Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9η Μαΐου 2009 20:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |