![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam izgubila sve audio na moj pc. Moj soundblaster x-fi Xtreme zvučna kartica više nije radila. Svi vozači su i do danas. Moj bios je ažuriran. Nema IRQ sukoba. Očito svi priključci su sigurna i točna. Također sam pokušao prebacivanje na druge kartice PCI utore. Kartica ne rade kao što sam ja pokušao Internet na drugi računalo. The onboard zvuk ne radi. Također sam činio sve da test kao što sam to mogao PCI zvučnu karticu. Također sam pokušao ovaj sa vidik i XP. Ja sam absoluted frustated s ovim problem.Any pomoći u svim bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušali različite vodi / zvučnike?
| |||
| |||
| Pokušao sam raznih govornika. I ja sam zaboravio napomenuti da je moj PCI utore rade. |
|
| |||
| |||
| ono što su bili u radiš u vrijeme zvuk gubitak? se to dogodilo kada je u upotrebi računala ili kada je uključeno u vaše računalo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS podesiti onemogućivanja onboard zvuk?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja iskreno ne sjećam da li je učinio ništa drugačiji ili što sam bio upravo radi. Daj da vidim ako bios zvuk je onemogućen. Hvala za prijedloge. |
|
| |||
| |||
| ovaj svibanj zvuk malo očiti, ali da li ste u potpunosti provjereni zvuk vaše nekretnine vidjeti ako anythings utišana? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel Onboard Sound | daz027 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 24. lipnja 2009 02:12 |
| Ne onboard zvuk uređaj | bhaktjano | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 15. lipnja 2009 02:20 |
| Nema zvuka iz mojih Intel DG41TY onboard karticu | starfish11040 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 7. lipnja 2009 00:03 |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Thread Tools | |
| |