![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| לאחרונה איבדתי את כל האודיו שלי ב-PC. אזור SoundBlaster X-Fi xtreme כרטיס הקול כבר לא עובד. כל מנהלי ההתקנים מעודכן. אזור ה-BIOS מעודכן. אין התנגשויות IRQ. כמובן את כל החיבורים הן מאובטח ונכון. יש לי גם ניסה להעביר את הכרטיס ל PCI אחר מכונות מזל. הכרטיס עובד כמו ניסיתי את זה על מחשב אחר. את הקול המשולב ללא פעיל לא עובד. גם אני עשיתי את זה כדי לבדוק את כל מה שאני יכול על PCI כרטיס קול. גם אני ניסיתי את זה עם Vista או XP. אני absoluted frustated עם עזרה problem.Any זה בכלל יהיה מאוד מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית אחר מוביל / הדוברים?
| |||
| |||
| ניסיתי ורמקולים שונים. בנוסף, שכחתי להזכיר את זה שלי PCI משבצות פועלים. |
|
| |||
| |||
| מה היית עושה U בזמן קול הפסד? זה קרה כאשר המחשב היה בשימוש או כאשר U הדליק את המחשב? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ה-BIOS מוגדר להשבית הקול המשולב ללא פעיל?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני באמת לא זוכר אם היה לי משהו אחר לעשות, או מה בדיוק אני עושה. תן לי לראות אם ה-BIOS קול מושבת. תודה על הצעות. |
|
| |||
| |||
| זה אולי נשמע קצת ברור אבל יש לך קול מלא בדק את הנכסים כדי לראות אם anythings מושתק? |