![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai aš praradau visus garso ant mano PC. Mano SoundBlaster X-Fi Xtreme garso korta nebėra dirbo. Visi vairuotojai yra atnaujinamas. Mano BIOS yra atnaujinti. Nėra jokių IRQ konfliktų. Žinoma, visi sujungimai yra saugūs ir teisingi. Aš taip pat bandė perkelti kortelę į kitas PCI. Kortelė nėra darbo, kaip aš išbandžiau ant kito kompiuterio. Onboard garsas neveikia. Aš taip pat padarė viską, kad jį išbandyti, kaip galėčiau PCI garso kortele. Aš taip pat bandė tai su Vista ir XP. Esu absoluted frustated šią problem.Any padėti ne visi būtų labai dėkingi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė įvairių Skelbimai / garsiakalbius?
| |||
| |||
| Aš išbandžiau įvairių kalbėtojų. Ir aš pamiršau paminėti, kad mano PCI dirba. |
|
| |||
| |||
| Kokie buvo u doing bent iš garso nuostolis laiko? tai nutiko, kai kompiuteris buvo naudojamas arba kai u įjungtas kompiuteris? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS nustato, kad laive išjungti garsą?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš dorai neprisimenu, jei aš jau ką nors kitą ar ką tiksliai darau. Parodyk, jei BIOS garsas yra išjungtas. Ačiū už pasiūlymus. |
|
| |||
| |||
| tai gali skambėti šiek tiek akivaizdus, bet jūs visiškai patikrinti jūsų garso savybes pamatyti jeigu anythings garsas? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel borto Garsas | daz027 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Birželis 24, 2009 02:12 |
| Nr Borto garso įrenginys | bhaktjano | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Birželis 15, 2009 02:20 |
| Ne mano Intel DG41TY Borto kortelė garso | starfish11040 | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | 7 birželis 2009 00:03 |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 14 | 9 gegužė 2009 20:59 |
| Temos įrankiai | |
| |