![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ostatnio straciłem wszystkie audio na moim komputerze. Moje SoundBlaster X-Fi Xtreme karta dźwiękowa nie pracował. Wszystkie sterowniki są aktualne. Mój BIOS jest zaktualizowany. Nie ma żadnych konfliktów IRQ. Oczywiście wszystkie połączenia są bezpieczne i prawidłowe. Mam również próbowaliśmy się kartę do innych gniazd PCI. Karta nie działa jak i próbuje go na innym komputerze. Zintegrowany dźwięk nie działa. Ja także zrobił wszystko, aby przetestować to jak mogę PCI karty dźwiękowej. Ja również próbowałem to z Vista i XP. Jestem absoluted frustated z tym problem.Any pomóc na wszystkich byłoby greatly appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próbowali różnych prowadzi / głośniki?
| |||
| |||
| Ja próbowałem różnych głośników. I zapomniałem wspomnieć, że mój sloty PCI pracuje. |
|
| |||
| |||
| jakie były u doing w momencie dźwięk straty? to się stało, gdy komputer był używany lub gdy u włączony komputer? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS ustawić, aby wyłączyć dźwięk na pokładzie?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| I szczerze nie pamiętam, gdy miałem zrobić cokolwiek innego lub co robiłem. Pozwól mi sprawdzić, czy BIOS dźwięk jest wyłączony. Dziękujemy za sugestie. |
|
| |||
| |||
| ten może wydawać się trochę oczywiste, ale czy w pełni sprawdzone właściwości dźwięku, aby sprawdzić, czy anythings wyciszone? |