![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som stratil všetky pesničky na môj PC. Moja SoundBlaster X-Fi Xtreme zvukové karty už pracoval. Všetky ovládače sú aktuálne. Môj bios je aktualizovaný. Neexistujú žiadne konflikty IRQ. Pochopiteľne všetky spoje sú bezpečné a správne. Tiež som sa pokúsil presunúť na iné karty PCI sloty. Karta funguje, ako som sa pokúsil ju na inom PC. Na palube zvuk nefunguje. Tiež som urobil všetko pre to test, ako som mohol PCI zvukovú kartu. Tiež som sa pokúsil toto Vista a XP. I am absoluted frustated s touto problem.Any pomoci na všetkých by sa veľmi oceňuje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste rôzne vedie / reproduktory?
| |||
| |||
| Jsem se pokoušel rôzne reproduktory. A zabudol som spomenúť, že moje PCI sloty pracujú. |
|
| |||
| |||
| čo boli u robiť pri strate zvuk? sa to stalo, keď bol počítač v prevádzke, alebo ak u zapnutý počítač? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| BIOS nastavený na palube vypnúť zvuk?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Upřímně nevím, jestli jsem mal urobiť niečo iný alebo čo presne som robil. Podívám se, ak bios zvuk so zdravotným postihnutím. Vďaka za návrhy. |
|
| |||
| |||
| toto môže znieť trochu ale zrejmé, že si plne kontroluje vašej zvukové vlastnosti, aby sa zistilo, či anythings potlačovaniu? |