![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам изгубила све аудио на мој пц. Мој соундбластер кс-фи Кстреме звучна картица више није радила. Сви возачи су и до данас. Мој БИОС је ажуриран. Нема ИРК сукоба. Очито сви портови су сигурна и тачна. Такође сам покушао пребацивање на друге картице ПЦИ слот. Картица не раде као што сам ја суђен то на други рачунар. Тхе онбоард звук не ради. Такође сам чинио све да тест као што сам то могао ПЦИ звучну картицу. Такође сам покушао овај са видик и КСП. Ја сам абсолутед фрустатед са овим проблем.Аны помоћи у свим би било много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушали различите води / звучнике?
| |||
| |||
| Покушао сам разних говорника. И ја сам заборавио напоменути да је мој ПЦИ слот раде. |
|
| |||
| |||
| оно што су били у радиш у време звук губитак? се то догодило када је у употреби рачунара или када је укључено у ваш рачунар? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| БИОС подесити онемогућавања за рад онбоард звук?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја искрено не сјећам да ли је учинио ништа другачији или што сам био управо ради. Дај да видим ако БИОС-звук је онемогућен. Хвала за предлоге. |
|
| |||
| |||
| овај мај звук мало очити, али да ли сте у потпуности провјерени звук ваше некретнине видети ако анытхингс утишана? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел Онбоард Соунд | даз027 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 24. јуна 2009 02:12 |
| Не онбоард звук уређај | бхактјано | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 15. јуна 2009 02:20 |
| Нема звука из мојих Интел ДГ41ТЫ онбоард картицу | старфисх11040 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 7. јуна 2009 00:03 |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 мај 2009 20:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |