![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Нещодавно я втратив всі аудіо на моєму комп'ютері. Моя SoundBlaster X-Fi Xtreme звукова карта не працювала. Всі водії в актуальному стані. Моя оновлюється BIOS. Есть не IRQ конфлікти. Очевидно, що всі з'єднання безпечної та правильної. Я також спробував рухомої карти інших слоти PCI. Карта працює як я намагався її на іншому комп'ютері. Вбудований звук не працює. Я також зробив все, щоб протестувати його як я міг карти PCI звук. Я також спробував це з Vista і XP. Я absoluted розчаровані цим problem.Any допомогу на всіх буде прийнята з вдячністю.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви пробували різні Оголошення / ораторів?
|
|||
|
|||
|
Я пробував різні промовці. І я забув згадати, що мій слоти PCI працює.
|
|
|
|||
|
|||
|
Що робити U в момент втрати звуку? Це сталося, коли комп'ютер не використовується або коли і повернув на вашому комп'ютері?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
BIOS налаштований на відключення звукового адаптера?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Чесно кажучи, я не пам'ятаю, щоб я зробив нічого іншого, або точно, що я роблю. Дозвольте мені побачити, якщо BIOS звук відключений. Дякуємо за пропозицію.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це може звучати трохи очевидна, але ви в повній мірі перевірити ваші звукові властивості чи anythings приглушених?
|