![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva trimite-mi un link care ar stabili audio problema mea Sunt având cu meu ThinkPad T61p? Ştiu că este o problemă audio, nici un sunet de la toate, iar eu nu pot găsi chiar şi dreptul de conducător auto, au nevoie de ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este asta ceea ce ai nevoie? -- http://www-307.ibm.com/pc/support/si...IGR-67853.html
| |||
| |||
| Multumesc RIK |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă, bucur că i-ar putea ajuta. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Wireless problemă cu ThinkPad R400 | sagheer | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 1 | 14 iunie 2009 15:27 |
| Nerespectarea RAM - ThinkPad T42 cu 512GB 1 GB OCZ PC2700 | redbullz | Procesoare, Placi de baza si RAM | 2 | 8 iunie 2009 11:16 |
| Am nevoie de un disc de recuperare pentru un IBM ThinkPad A31 | caselles206 | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 1 | 15 aprilie 2009 11:44 |
| Oricine ştie unde să descarce de acces IBM Button pe un IBM ThinkPad? | caselles206 | General Chat Software | 1 | 14 aprilie 2009 15:29 |
| Sony Brava Tv Sunet obiceiul Vino să-mi mai dau Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discuţie | 4 | 29 martie 2009 02:03 |
| Thread Tools | |
| |