![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| преди няколко седмици аз забелязах, че звука не е право, докато се опитва да гледате видео от YouTube. Бях в състояние да слуша беше казал. Най-добрият начин да се опише, че ще бъде с много висока база почти като се опитва да използва съраунд звук, но няма друг говорител за високи сопранов звуци (като глас и водят китари в песните). ако аз попадам на силата на звука и може да чуете някои "blips" в звук, все едно че са звуци, идващи от някои боклука художници (от основни и от време). Аз бях проверил кабели кръг на гърба на компютъра ми те като че ли се оправи. Аз съм с моя Hi-Fi чрез "предни тонколони, така и на моята китара усилвател чрез" CD входа "се поставя в компютъра" център / под бас "продукция. използвайки realtek HD Audio Manager, което съм сега nulled всички EQ на т.н. и преминал през нормалния обем настройки. високоговорителите сами са си добре, както CD / радио играят добре чрез Hi-Fi и усилвател играе наред с други материали. само ново нещо, което може нещо, което може да се отнася към звук Проблемът е, че аз имам забава Коледа момента уикенда преди проблеми. един MIDI клавиатурата да използвате с причината музика редактиране на софтуер, но аз не мога да видя как този ефект може нищо друго, освен за самата програма и на настройките на клавиатурата. неговото получаване на мен много хубава, както каквато и да е форма на медиите е безполезна в моя компютър. ARRRH! от помощ на всички предложения ще бъдат оценени масово! Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| е проблем само на YouTube?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Не играй игри / музика / видео / стрийминг на живо радио т.н. хубав много нещо, което идва с звука на компютъра. благодаря за отговора:) |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, ако youve заяви youve вече са опитвали този, но сте опитвали нормално, PC комплект говорители или слушалки? с всички тези съоръжения около друга мисъл може би, че нейната намеса, така yeh, опитайте някой нормален високоговорители, за да можем да изключи някои неща (или слушалки)
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Аз включен в серия от тонколони и за съжаление все още нищо не се промени звука беше странно. |
|
| |||
| |||
| правото за какво ти трябва карта и да сте инсталирани най-новите драйвери? също да опитате върне EQ 'към "фабрика настройки"
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| когато U споменати драйвери той ми даде една идея. Аз съм нов, че имал най-новите драйвери, но помислих, че като си отиде странен звук, когато разбрах MIDI борда, може би някои от софтуера, инсталиран и объркано текущата водачи, или намесила с текущите драйвери или изработка на софтуер. така че (забравена правилния термин) rewound на водачите и reinstalled предходната тези от диск. тя работи:) Уау Благодаря за помощта ви |
|
| |||
| |||
| радвам да го чуя пич!