![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| před pár týdny jsem si všiml, že zvuk nebyl práva a zároveň se snaží dívat na video na youtube. jsem byl schopen slyšet byl řekl. nejlepší způsob, jak popsat to by byla velmi vysoká skoro jako základ je to pokoušíte použít prostorový zvuk, ale neexistuje jiné reproduktorů pro vyšší treble zvuky (jako hlasy a vést kytary v písních). pokud i zesílit hlasitost můžete slyšet i některé 'blips' ve zvuku jako kdyby zvuky přicházejí z některých odpadků umělců (z klíčových i mimo termín). Jsem zkontrolovat dráty kola zadní mém počítači, které se zdají být v pořádku. I'm pomocí hi-fi prostřednictvím 'přední reproduktory' a moje kytara amp prostřednictvím 'cd vstup' se vloží do počítače 'center / sub woofer' výstup. pomocí Realtek HD audio manager, který jsem hned vynulovaný všechny EQ etc a to prošlo normálním nastavení hlasitosti. reproduktory samy jemné jako CD / rádio hrát pokutu přes hi-fi a zesilovač hraje pokuty s dalšími vstupy. pouze nové věci mohu věc, které se mohou týkat zvuk problém je v tom, že mám opožděný vánoční představit víkend před problémy. jeden midi klávesnice pro použití s důvodem editační software, hudbu, ale nevidím, jak by mohla, že účinek nic, ale samotný program a nastavení klávesnice. jeho získání se mi jako docela daleko jakékoli formě je k ničemu médií na mém počítači. ARRRH! jakýkoli náznak pomoci na všech ocení masivně! rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je problém pouze na youtube?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| žádné hraní her / hudby / videa / streamování živého rozhlasového etc skoro vše, co přichází se zvuk na počítači. díky za odpověď:) |
|
| |||
| |||
| promiňte, pokud youve uvedl youve již pokoušeli, ale jste vyzkoušeli normální, PC soubor reproduktory nebo sluchátka? s tím vším okolo zařízení jiného možná myslel, že jeho zasahování so yeh, vyzkoušejte některé běžné reproduktory tak můžeme vyloučit pár věcí (nebo sluchátka)
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| i připojit sadu reproduktorů a bohužel nic měnit stále zvuk byl odd. |
|
| |||
| |||
| pravé, co tě dostal kartu a máte nainstalovány nejnovější ovladače? také zkusit vrácení EQ je to 'tovární nastavení'
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| když u zmíněných ovladačů je mi dal nápad. i nové, které jsem měl nejnovější ovladače, ale myslel, že jako můj šel divný zvuk, když jsem dostal midi palubě, možná někteří z software instalován i zmatený aktuální ovladače nahoru nebo zasahovat s aktuální ovladače nebo fungování softwaru. tak i (zapomenuté správný termín) přetočený ovladače a přeinstalovat předchozí ty z disku. fungovalo to:) yay díky za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| To rád slyším kámo!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| (Microsoft MN-500 Router) Nelze přístup Base Station nástroj řízení | veleron11 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 6. června 2009 14:02 |
| Nové základní jednotky | mrdaveyk | Obecné Hardware Chat | 15 | 17. ledna 2009 06:11 |
| Chceš založit amp | Black Magic | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 24. května 2008 12:11 |
| Nákup nového počítače základnu potřebují pomoc | Luke Robinson | Obecné Hardware Chat | 6 | 28. prosince 2007 15:54 |
| Základní jednotka | mrdaveyk | Obecné Hardware Chat | 3 | 5. listopad 2007 23:57 |
| Thread Nástroje | |
| |