![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| πριν από μερικές εβδομάδες παρατήρησα ότι ο ήχος δεν ήταν σωστή, ενώ προσπαθούν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο στο YouTube. Ήμουν σε θέση να ακούσει το είχε πει. ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψει θα ήταν πολύ υψηλό με βάση σχεδόν σαν να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ήχο surround, αλλά δεν υπάρχει άλλος ομιλητής για το υψηλότερο πρίμων ήχους (όπως κιθάρες φωνές και να οδηγήσει σε τραγούδια). αν θ αυξήστε την ένταση ακούω κάποια "blips" στον ήχο σαν να είναι οι ήχοι που προέρχονται από κάποια σκουπίδια καλλιτέχνες (από τα βασικά και από του χρόνου). Έχω ελέγξει τα καλώδια γύρω από το πίσω μέρος του υπολογιστή μου φαίνεται να είναι εντάξει. Είμαι χρησιμοποιώντας μου hi-fi μέσω του "μπροστά ηχεία και ενισχυτή κιθάρας μου μέσω της" cd εισροών "τοποθετείται σε υπολογιστή" κέντρο / υπο γούφερ 'εξόδου. χρησιμοποιώντας το Realtek HD Audio Manager, το οποίο έχω πλέον όλα τα nulled EQ του κτλ και περάσει από τη συνήθη όγκο των ρυθμίσεων. τα ηχεία τους είναι καλές, όπως CD / ραδιόφωνο παίξουν μέσω του προστίμου hi-fi και η ενισχυτή παίζει ωραία με τις άλλες εισόδους. μόνο νέα που μπορώ να πράγμα που μπορεί να σχετίζονται με τον ήχο πρόβλημα είναι ότι έχω μια καθυστερημένη Xmas παρουσιάσει το Σαββατοκύριακο πριν από τα προβλήματα. ένα midi keyboard για χρήση με το λόγο η μουσική επιμέλεια του λογισμικού, αλλά δεν μπορώ να δω τον τρόπο που θα μπορούσε να ισχύει κάτι, αλλά το ίδιο το πρόγραμμα και τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. την απόκτηση μου, όπως λίγο πολύ κάθε μορφή των μέσων ενημέρωσης είναι άχρηστο για τον υπολογιστή μου. ARRRH! οποιαδήποτε βοήθεια πρόταση σε όλα τα μαζικά θα εκτιμηθεί! ληστεύω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι το πρόβλημα μόνο για το YouTube;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| δεν παίζει παιχνίδια / μουσική / βίντεο / streaming ζωντανά ραδιόφωνο κτλ λίγο πολύ κάτι που έρχεται με ήχου του υπολογιστή. ευχαριστώ για την απάντηση:) |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη εάν youve δήλωσε youve ήδη δοκιμάσει αυτό, αλλά έχετε δοκιμάσει μια κανονική, PC που ομιλητές ή ακουστικά; με όλα αυτά γύρω από ένα άλλο εργαλείο σκέψης ίσως ότι η παρέμβαση τόσο yeh, δοκιμάστε μερικές κανονικές ηχεία έτσι ώστε να μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια πράγματα (ή ακουστικά)
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| i συνδεδεμένο σε σειρά των ομιλητών και, δυστυχώς, τίποτα δεν άλλαξε ακόμη ο ήχος ήταν παράξενο. |
|
| |||
| |||
| σωστό αυτό που ήδη έχεις κάρτα και να έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο οδηγούς; Επίσης, δοκιμάστε την επιστροφή του EQ του να «εργοστασιακές ρυθμίσεις"
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| όταν και οι οδηγοί που μου έδωσε μια ιδέα. i νέων που είχα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, αλλά νόμιζα ότι μου πήγε περίεργο ήχο όταν πήρα το midi σκάφους, ίσως ορισμένοι από το λογισμικό που εγκαθίσταται i messed την τρέχουσα οδηγών, είτε οδηγών ανακατεύτηκαν με τις τρέχουσες ή η λειτουργία του λογισμικού. Γι 'αυτό (ξεχάσατε τον σωστό όρο) rewound των οδηγών και επανεγκατάσταση και οι προηγούμενες από δίσκο. λειτούργησε:) Yay ευχαριστώ για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| ευτυχής να ακούσω mate!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| (Microsoft MN-500 Router) Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση Base Station Management Tool | veleron11 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 6 Ιουν 2009 14:02 |
| Νέα μονάδα βάσης | mrdaveyk | Γενική Συζήτηση Hardware | 15 | 17 Ιαν 2009 06:11 |
| Θέλετε μια βάση ενισχυτή | Black Magic | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 24η Μαΐου 2008 12:11 |
| Η αγορά ενός νέου υπολογιστή βάσης χρειάζονται βοήθεια | luke robinson | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 28 Δεκ. 2007 15:54 |
| Βασική μονάδα | mrdaveyk | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 5 Νοε 2007 23:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |