manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Odd bazu kao zvuk s blips svaki tako često? hmm

Reply

Thread Tools
Old 16 veljača 2008, 05:00
Member Group

Default Odd bazu kao zvuk s blips svaki tako često? hmm

nekoliko tjedana sam primjetio da je zvuk nije pravo dok je pokušavao to bdjeti video na YouTube. Sam bio u mogućnosti da čuju se, rekao je. najbolji način za opisivanje bilo bi s vrlo visokim gotovo base like it's pokušavate koristiti surround zvuk, ali ne postoji drugi zvučnik za veći soprano zvukove (kao glasovi i olova gitare u pjesmama). ako sam pojačati zvuk mogu čuti neke 'blips' u zvuk kao da zvuci dolaze iz neke gluposti umjetnici (iz ključa i iz vremena).
Ive 'ček za žice okrugla leđa moj računalo oni činiti se da bude u redu. Ja sam koristeći moj hi-fi kroz 'prednja zvučnika i moja gitara amp kroz' cd input 'se stavi u računalo's' centra / sub woofer' output. koristeći realtek HD Audio Manager, koji sam sada nulled sve EQ-a i sl. prošla normalna količina postavki.
govornici sami su fini kao CD / radio play fino kroz hi-fi pojačala i fino igra s drugim ulazima.
jedino novo što ja mogu što svibanj se odnose na zvuk problem je u tome što sam zakasnio Božić predstavit vikenda pred problemima. jedan midi tipkovnici za korištenje s razlogom glazbe uređivanja programa, ali ja ne mogu vidjeti kako se to moglo efekt, ali ništa program sama po sebi i tipkovnici postavke.
svojim dolasku u mene kao ljepušan velik dio svaki oblik medija je beskoristan na moj računalo. ARRRH!

bilo koji pomoć na svim prijedlog će biti cijenjena masivno!
poharati
Old 16 veljača 2008, 05:08
Donatorska Grupa

je problem samo na youtube?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 16 veljača 2008, 11:51
Member Group

ne igrate igre / muziku / videos / live streaming radio etc prilično puno ništa što dolazi s zvuka na računalu.

hvala za odgovor:)
Old 16 veljača 2008, 11:58
Donatorska Grupa

ispričavam se ako youve izjavio youve već pokušao ovo ali si pokušao normalan, PC set zvučnici ili slušalice?

Uz sve to oko gear drugi možda misli da je njen smetnje tako yeh, probajte neke normalne zvučnike tako možemo iskljuccio nekoliko stvari (ili slušalice)

Old 17 veljača 2008, 06:42
Member Group

priključeni na struju i set zvučnika i nažalost još uvijek ništa promijenio zvuk je neparan.
Old 17 veljača 2008, 09:42
Donatorska Grupa

pravo što kartica ya got a imaš instalirane najnovije drivere?

pokušati povrata EQ-a na "tvorničke postavke"

Old 17 veljača 2008, 13:01
Member Group

kad se spominje u vozača ga mi dali ideju. I novi koji sam najnovije drivere, ali misli da je kao moj čudan zvuk otišao kad sam dobio midi odbora, možda neki od programa i instaliranih messed up trenutni vozači ili vozači interfered sa trenutnom djelovanju ili u softveru. tako da sam (zaboravljena ispravan pojam) vozača ponovo raniti i reinstalled onih iz prethodne diska. Internet izrađen:) yay
hvala za vaša pomoć
Old 17 veljača 2008, 13:10
Donatorska Grupa

drago mi je da čujem to mate!

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
(Microsoft MN-500 Router) Ne može se pristupiti Base Station Uprava Alat veleron11 Networking, Modemi & VoIP 0 6. lipnja 2009 14:02
Nova baza jedinice mrdaveyk General Hardware Chat 15 17 siječanj 2009 06:11
Želite baze amp Black Magic Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 24. svibanj 2008 12:11
Kupujete novo računalo baza potrebna pomoć Luke Robinson General Hardware Chat 6 28. prosinac 2007 15:54
Base jedinica mrdaveyk General Hardware Chat 3 5. studeni 2007 23:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.