kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Odd alap hangot a blips minden oly gyakran? hmm

Reply

Téma eszközök
Old Február 16, 2008, 05:00
Csoport tagja

Default Odd alap hangot a blips minden oly gyakran? hmm

Néhány hete észrevettem, hogy a hang nem volt joga közben nézni egy videót a YouTube-on. nem tudtam meghallgatni a volt kérdezte. a legjobb módja annak, hogy ismertesse azt a nagyon magas bázis mintha azt akarja használni a térhatású hang, de nincs más szónok a magasabb magas hangokat (például a hangok és az ólom gitárok a dalok). ha viszont a térfogat hallom néhány "blips" a hang, mintha a hangok is érkezik néhány szemetet művészek (a kulcs és az idő).
Már ellenőrzi a vezetékeket, kerek hátulján a számítógépet úgy tűnik, hogy semmi baj. Én használ az én hi-fi a "front speakers", és a gitár amp a "cd input" lépnek a számítógép "center / sub mélysugárzó kibocsátását. használó Realtek HD Audio Manager, amely már most nulled minden EQ's stb ment keresztül a normál hangerő beállítása.
A hangszórók is vannak, mint a CD / rádiójáték bírság a hi-fi, és a finom amp játszik az egyéb ráfordítások.
csak az új dolog, amit tudok, amely összefüggésben lehet a hang probléma, hogy kaptam egy elkésett Xmas be a hétvége előtt a problémákat. MIDI billentyűzet használatát, ésszel zenei szerkesztési szoftver, de nem látom, hogyan lehetne valami hatása, de a program maga és a billentyűzet beállításait.
a szerzés nekem, nagyon sok minden formáját média haszontalan a számítógépre. ARRRH!

segít a javaslat egyáltalán lesz appreciated tömegesen!
rob
Old Február 16, 2008, 05:08
Donor Group

A probléma csak a YouTube-on?

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Február 16, 2008, 11:51
Csoport tagja

nem játék / zene / videó / élő streaming rádió stb nagyjából bármi, ami a hang a számítógépen.

kösz válasz:)
Old Február 16, 2008, 11:58
Donor Group

Bocs, ha youve kijelentette youve már próbálkozott ezzel, de még megpróbálták a szokásos, a PC meg a hangszórók vagy fülhallgató?

az összes e halászfelszerelések körül egy gondolat lehet, hogy a beavatkozás így yeh, próbálja meg néhány rendes hangszórók így zárja ki egy pár dolog (vagy fülhallgató)

Old Február 17, 2008, 06:42
Csoport tagja

i csatlakoztatásához meg hangszórók és sajnos semmi nem változott a hang még mindig furcsa volt.
Old Február 17, 2008, 09:42
Donor Group

jobb kártya ya mi van, és telepítette az új vezetők?

try is visszatér az EQ van a "gyári beállítások"

Old Február 17, 2008, 13:01
Csoport tagja

ha u említett vezetők adott nekem egy ötletem. i új, amit már a legújabb meghajtókat, de gondoltam, hogy én mentem fura hangot Mikor a Midi fórumon, lehet, hogy néhány, a szoftver telepítése i hírnök a jelenlegi vezetők fel, vagy zavarja a jelenlegi vezetők, illetve a szoftver működését. Úgyhogy (elfelejtetted a helyes kifejezés) rewound a vezetők és újratelepíteni a korábbinak a lemezen. mûködött:) yay
Köszönjük a segítséget
Old Február 17, 2008, 13:10
Donor Group

Örömmel hallom haver!

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
(Microsoft MN-500 router) Nem hozzáférés bázisállomási segédeszközéről veleron11 Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 6. június 2009 14:02
Új alapegység mrdaveyk Általános fémáru Chat 15 17. január 2009 06:11
Szeretnél alapegységgel amp Black Magic Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 24. május 2008 12:11
Vásárlás egy új számítógépes bázis segítségre van szükségük luke Robinson Általános fémáru Chat 6 28. december 2007 15:54
Alapegység mrdaveyk Általános fémáru Chat 3 5. november 2007 23:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.