![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néhány hete észrevettem, hogy a hang nem volt joga közben nézni egy videót a YouTube-on. nem tudtam meghallgatni a volt kérdezte. a legjobb módja annak, hogy ismertesse azt a nagyon magas bázis mintha azt akarja használni a térhatású hang, de nincs más szónok a magasabb magas hangokat (például a hangok és az ólom gitárok a dalok). ha viszont a térfogat hallom néhány "blips" a hang, mintha a hangok is érkezik néhány szemetet művészek (a kulcs és az idő). Már ellenőrzi a vezetékeket, kerek hátulján a számítógépet úgy tűnik, hogy semmi baj. Én használ az én hi-fi a "front speakers", és a gitár amp a "cd input" lépnek a számítógép "center / sub mélysugárzó kibocsátását. használó Realtek HD Audio Manager, amely már most nulled minden EQ's stb ment keresztül a normál hangerő beállítása. A hangszórók is vannak, mint a CD / rádiójáték bírság a hi-fi, és a finom amp játszik az egyéb ráfordítások. csak az új dolog, amit tudok, amely összefüggésben lehet a hang probléma, hogy kaptam egy elkésett Xmas be a hétvége előtt a problémákat. MIDI billentyűzet használatát, ésszel zenei szerkesztési szoftver, de nem látom, hogyan lehetne valami hatása, de a program maga és a billentyűzet beállításait. a szerzés nekem, nagyon sok minden formáját média haszontalan a számítógépre. ARRRH! segít a javaslat egyáltalán lesz appreciated tömegesen! rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A probléma csak a YouTube-on?
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| nem játék / zene / videó / élő streaming rádió stb nagyjából bármi, ami a hang a számítógépen. kösz válasz:) |
|
| |||
| |||
| Bocs, ha youve kijelentette youve már próbálkozott ezzel, de még megpróbálták a szokásos, a PC meg a hangszórók vagy fülhallgató? az összes e halászfelszerelések körül egy gondolat lehet, hogy a beavatkozás így yeh, próbálja meg néhány rendes hangszórók így zárja ki egy pár dolog (vagy fülhallgató)
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| i csatlakoztatásához meg hangszórók és sajnos semmi nem változott a hang még mindig furcsa volt. |
|
| |||
| |||
| jobb kártya ya mi van, és telepítette az új vezetők? try is visszatér az EQ van a "gyári beállítások"
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| ha u említett vezetők adott nekem egy ötletem. i új, amit már a legújabb meghajtókat, de gondoltam, hogy én mentem fura hangot Mikor a Midi fórumon, lehet, hogy néhány, a szoftver telepítése i hírnök a jelenlegi vezetők fel, vagy zavarja a jelenlegi vezetők, illetve a szoftver működését. Úgyhogy (elfelejtetted a helyes kifejezés) rewound a vezetők és újratelepíteni a korábbinak a lemezen. mûködött:) yay Köszönjük a segítséget |
|
| |||
| |||
| Örömmel hallom haver!
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| (Microsoft MN-500 router) Nem hozzáférés bázisállomási segédeszközéről | veleron11 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 6. június 2009 14:02 |
| Új alapegység | mrdaveyk | Általános fémáru Chat | 15 | 17. január 2009 06:11 |
| Szeretnél alapegységgel amp | Black Magic | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 24. május 2008 12:11 |
| Vásárlás egy új számítógépes bázis segítségre van szükségük | luke Robinson | Általános fémáru Chat | 6 | 28. december 2007 15:54 |
| Alapegység | mrdaveyk | Általános fémáru Chat | 3 | 5. november 2007 23:57 |
| Téma eszközök | |
| |