![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כמה שבועות לפני הבחנתי כי קול היה לא בסדר, תוך ניסיון לצפות בסרטון וידיאו ב-YouTube. אני לא יכול היה לשמוע את היו נאמרים. הדרך הטובה ביותר לתאר את זה יהיה מאוד גבוה עם בסיס כמעט כאילו היא מנסה להשתמש הקף קול אך אין דובר אחר של סופרנו נשמע גבוה (כמו קולות ולהוביל guitars ב שירים). אם אני פונה את נפח אני יכול לשמוע כמה 'blips' של קול נשמע כאילו הם מגיעים כמה אמנים זבל (מתוך המפתח מתוך שעה). אני כבר בדק את חוטי מסביב האחורי של המחשב שלי הם נראה בסדר. אני משתמש שלי Hi-Fi באמצעות 'מול דוברי' ו שלי גיטרה AMP דרך 'CD קלט' הוא הכניס לתוך המחשב של 'מרכז / תת woofer' הפלט. באמצעות Realtek HD Audio Manager, שאני כבר עכשיו nulled כל EQ של הלכה וכו 'וכן באמצעות רגיל נפח הגדרות. הדוברים עצמם בסדר כפי CD / תסכית רדיו בסדר דרך Hi-Fi ו AMP משחק בסדר עם תשומות אחרות. רק דבר חדש, אני יכול הדבר עשוי להתייחס קול הבעיה היא, כי יש לי מאוחר חג המולד, לפני סוף השבוע הנוכחי את הבעיות. א מקלדת MIDI סיבה להשתמש עם תוכנת עריכת מוסיקה, אבל אני לא רואה איך זה יכול היה בתוקף, אבל שום דבר על התוכנית עצמה ואת הגדרות המקלדת. שלו להגיע לי בערך כמו כל סוג של מדיה הוא חסר תועלת על המחשב שלי. ARRRH! כל עזרה הצעה בכלל יהיה massively appreciated! ללסטם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הבעיה היא רק ב-YouTube?
|
| |||
| |||
| לא משחק משחקים / מוסיקה / קטעי וידאו / הזרמה חי רדיו וכו 'די הרבה מה שמגיע עם קול במחשב. תודה על תגובה:) |
|
| |||
| |||
| מצטער אם youve מסר youve כבר ניסו את זה אבל האם ניסית נורמלי, המחשב סט רמקולים או אוזניות? עם כל הציוד מסביב זה עוד חשבתי אולי כי התערבות כה yeh, נסה כמה רמקולים בדרך כלל, כך שאנו יכולים לפסול עוד כמה דברים (או אוזניות)
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני פקוק בתוך סט רמקולים ו לצערי שום דבר לא השתנה עדיין היה נשמע מוזר. |
|
| |||
| |||
| מה זכות יש לך כרטיס ולקבל התקנת מנהלי ההתקן החדשים ביותר? גם לנסות להחזיר את EQ של ל 'מפעל הגדרות'
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| כאשר U זה הזכיר הנהגים נתן לי רעיון. אני חדש שיש לי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר, אבל חשבתי שעם הקול שלי יצא מוזר כשהגעתי את לוח MIDI, אולי קצת את התוכנה התקנתי messed הנוכחי של הנהגים, או התערבה עם מנהלי ההתקן הנוכחיים או פעולתו של התוכנה. אני כל כך (שכחת את המונח הנכון) rewound מחדש את מנהלי ההתקנים ואת הקודמת אלו מהדיסק. זה עבד:) yay Thanks for your help |
|
| |||
| |||
| שמח לשמוע את זה חבר!