mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Odd bazę kaip garsą blips kas taip dažnai? Hmm

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 16, 2008, 05:00
Narys

pora savaičių atgal aš pastebėjau, kad garso nebuvo teisę bandant žiūrėti video per YouTube. Aš negalėjo girdėti buvo being said. Geriausias būdas aprašyti tai būtų labai didelis bazė beveik kaip tai bando naudoti erdvinis garsas, bet nėra kitų garsiakalbį skamba trigubai didesnis (pvz., balsas ir švino gitarų dainų). jei I Turn up, I tomas galima išgirsti kai kurias "blips" patikimo lyg garsai iš kai kurių šiukšlių menininkai (iš svarbiausių ir pavėluotai).
Mes patikrinome laidai turas savo kompiuterio jie atrodo gerai atgal. I'm using my hi-fi per "priekinės kolonėlės" ir mano gitara stiprintuvas per "CD-jimas" yra įdėti į kompiuterį "Center / Sub Woofer" produkcija. naudojant Realtek HD Audio Manager, kurį aš dabar nulled visus EQ's ir tt ir išgyveno normalus kiekis parametrai.
Kalbėjo pačios baudos, CD / radijo žaisti baudos per Hi-Fi ir stiprintuvai labai gerai su kitų sąnaudų.
Vienintelis naujas dalykas, galiu dalykas, kad gali būti susiję su garso problema yra ta, kad aš pavėluotas Xmas šio savaitgalio prieš problemas. Midi klaviatūros su priežastį muzikos redagavimo programinė įranga, bet aš nematau, kaip, kad galėtų vykdyti nieko, bet pati programa, ir klaviatūros nustatymus.
jos vis man, kaip beveik bet laikmena yra nenaudingas mano kompiuteryje. ARRRH!

Any help pasiūlymas visais bus vertinama masiškai!
Rob
Old Vasaris 16, 2008, 05:08
Donorų grupės

yra tik youtube problema?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Vasaris 16, 2008, 11:51
Narys

Nr žaidimai / Muzika / Vaizdo klipai / Live radijo transliacijos ir tt labai daug kas ateina su garsu kompiuteryje.

Ačiū už atsakymą:)
Old Vasaris 16, 2008, 11:58
Donorų grupės

atsiprašau, jei Youve pareiškė Youve jau bandė tai, tačiau jūs bandėte normalus, PC rinkinys garsiakalbiai arba ausinės?

visa tai maždaug dar pagalvojau, kad gal jo įsikišimo, kad yeh, pasimatuoti normalus garsiakalbiai, kad mes galėtume paneigti keletą dalykų (arba ausinės pavara)

Old Vasaris 17, 2008, 06:42
Narys

Aš prijungtas iš garsiakalbių nustatyti ir, deja, nieko keisti dar garsas buvo keista.
Old Vasaris 17, 2008, 09:42
Donorų grupės

Kas teisė kortelės ya gavo ir jau įdiegtas naujausias tvarkykles?

Taip pat pabandykite grįžimas EQ's į "gamyklinius nustatymus"

Old Vasaris 17, 2008, 13:01
Narys

kai u minėtų vairuotojų jis suteikė man mintį. i nauja, kad aš naujausias tvarkykles, bet maniau, kad mano garso išėjo keistai kai aš maža lenta, gal kai programinė įranga įdiegta I messed tvarkykles užsiregistruoti, arba kišamasi į dabartinę vairuotojų arba darbu su programine įranga. todėl aš (Pamiršai teisingą terminą) Pervyniota tvarkykles ir iš naujo ankstesnieji iš disko. jis dirbo:) yay
Thanks for your help
Old Vasaris 17, 2008, 13:10
Donorų grupės

Džiaugiamės, kad jis mate!

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.