rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Nieparzysta podstawy jak dźwięk z Blips tak często? hmm

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 lutego 2008, 05:00
Członek grupy

Default Nieparzysta podstawy jak dźwięk z Blips tak często? hmm

kilka tygodni temu i zauważyłem, że dźwięk nie był w prawo, starając się obejrzeć film na YouTube. I nie mógł usłyszeć był powiedział. najlepszym sposobem opisywania byłoby z bardzo wysoką bazę prawie jak to próbuje używać dźwięku, ale nie ma innego głośnika na wyższych tonów wysokich dźwięków (np. głosy gitar i ołowiu w pieśni). jeśli maksymalny poziom głośności mogę wysłuchać niektórych "Blips" w dźwięk, jakby dźwięki pochodzą niektóre śmieci artystów (na klucz i na czas).
I've sprawdzeniu przewodów okrągłych z tyłu mój komputer nie wydaje się być w porządku. Używam mój Hi-Fi przez "przednich głośników i wzmacniacza gitarowego mojej drodze" cd wejście "jest wprowadzane do komputera" centrum / sub woofer "wyjście. używając Realtek HD Audio Manager, który już teraz wszystkich nulled EQ's etc i poszedł do normalnej ustawień głośności.
głośniki są same kary jak CD / słuchowiska grzywny poprzez hi-fi i wzmacniacz gra dobrze z innych źródeł.
tylko nowe rzeczy i może to, że mogą odnosić się do dźwięku problemem jest to, że mam spóźniony xmas obecny weekend przed problemami. MIDI klawiatury do użytku z powodu muzyki edycji, ale nie mogę zobaczyć, które mogłyby coś wpływ, ale sam program i ustawienia klawiatury.
jej uzyskanie, jak dla mnie bardzo wszelkich form mediów jest bezużyteczny na moim komputerze. ARRRH!

pomocy na wszystkie sugestie będą docenione potężnie!
rob
Old 16 lutego 2008, 05:08
Grupa dawcy

Problem jest tylko na youtube?

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 16 lutego 2008, 11:51
Członek grupy

nie gier / music / video / live streaming radio itp bardzo wszystko, co pochodzi z dźwiękiem na komputerze.

dzięki za odpowiedzi:)
Old 16 lutego 2008, 11:58
Grupa dawcy

Przepraszam jeśli youve stwierdził youve już tego próbował ale czy zwykły PC zestawu głośniki lub słuchawki?

ze wszystkimi tego narzędzia wokół innego myśli, że może jej ingerencji tak yeh, spróbuj jakieś normalne głośniki, dzięki czemu możemy wykluczyć kilka rzeczy (lub słuchawki)

Old 17 lutego 2008, 06:42
Członek grupy

I podłączony zestaw głośników i niestety nic nie zmieniło nadal było dziwne dźwięki.
Old 17 lutego 2008, 09:42
Grupa dawcy

prawo to, co karty ya got i zainstalowaniu najnowszych sterowników?

również spróbować EQ na powrót do "ustawień fabrycznych"

Old 17 lutego 2008, 13:01
Członek grupy

gdy u wymienionych kierowcom dał mi pomysł. i nowe, że miałem najnowsze sterowniki, ale pomyślał, że jak mój dźwięk poszedł dziwne, kiedy miałam midi pokładzie, być może niektóre z zainstalowanego oprogramowania i messed obecnych kierowców, lub ingerować w bieżące działania sterowników lub oprogramowania. I tak (Zapomniane prawidłowego kadencji) rewound sterowniki i ponownie zainstalować poprzednich z dysku. it worked:) yay
dzięki za pomoc
Old 17 lutego 2008, 13:10
Grupa dawcy

glad to hear it mate!

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.