mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Ciudat ca bază de sunet cu blips fiecare atât de des?? hmm

Reply

Thread Tools
Old 16 februarie 2008, 05:00
Grupul de stat

Default Ciudat ca bază de sunet cu blips fiecare atât de des?? hmm

câteva săptămâni în urmă am observat că sunetul nu a fost chiar în timp ce încercam să urmăriţi un video de pe YouTube. Am fost în imposibilitatea de a auzi a fost spus. cel mai bun mod de a descrie ar fi cu foarte mare baza de aproape ca este încercarea de a utiliza sunet surround, dar nu există nici o altă difuzor pentru sunetele înalte mai mare (la fel ca şi vocile şi duce la chitara melodii). dacă i se răsfrânge volumul i aud nişte "blips" în sunet ca în cazul în care sunetele sunt provenind de la unele gunoaie artişti (din cheie şi de timp).
Am verificat fire rotund din spatele meu calculator ei par să fie în regulă. Sunt folosind mea hi-fi, prin "fata de vorbitori" şi-mi chitara amperi prin "CD-ul de intrare" se pune în a computerului "centru / sub Woofer" ieşire. utilizând Realtek HD Audio Manager, pe care l-am acum nulled toate EQ etc si a trecut prin normale de volum.
vorbitorii ei înşişi sunt bine ca pe CD / radio joacă bine prin hi-fi şi amperi joacă bine cu alte intrări.
singurul lucru care l-am putea noi lucru care se poate referi la sunet Problema este că am o întârziere Xmas prezent în weekend, înainte de probleme. midi o tastatură cu un motiv de a folosi software de editare de muzica, dar nu pot vedea modul în care ar putea efect nimic, dar programul in sine si tastatura setări.
sale de a ajunge sa-mi destul de mult ca orice altă formă de mass-media este inutil pe computerul meu. ARRRH!

orice sugestie de ajutor, la toate va fi apreciat masiv!
Rob
Old 16 februarie 2008, 05:08
Grupul de donator

este doar o problemă de pe YouTube?

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 16 februarie 2008, 11:51
Grupul de stat

nu joc jocuri / muzica / videoclipuri / live streaming radio etc destul de mult ceva care vine cu un sunet pe computer.

Mulţumesc pentru răspuns:)
Old 16 februarie 2008, 11:58
Grupul de donator

Îmi pare rău dacă youve declarat youve încercat deja acest dar ai încercat normal, PC set de difuzoare sau căşti?

cu toate acestea în jur de un alt echipament, care sa gândit că poate astfel de interferenţe yeh, încercaţi unele normale vorbitori, astfel încât să putem exclude o serie de lucruri (sau căşti)

Old 17 februarie 2008, 06:42
Grupul de stat

i conectat la un set de difuzoare şi nimic nu a schimbat, din păcate, încă de sunet a fost ciudat.
Old 17 februarie 2008, 09:42
Grupul de donator

dreptul de ce te-ai carte şi aţi instalat cel mai nou driver-ele?

de asemenea, încerca returnare a EQ de la "fabrica de setările"

Old 17 februarie 2008, 13:01
Grupul de stat

când u menţionat drivere-l, mi-a dat o idee. i noi care le-am avut cele mai recente drivere, dar a crezut că-mi ca sunetul a fost ciudat când am ajuns la midi bord, poate că unele din software-ul instalat i încurcată a driverelor curente în sus, sau a intervenit cu driverelor curente sau lucrările de software-ul. asa ca am (uitat corect termen) rewound reinstalat driver-ele şi cele anterioare de la disc. a mers:) Yay
Mulţumesc pentru ajutor
Old 17 februarie 2008, 13:10
Grupul de donator

bucur să aud asta amice!

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.