menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Odd základu, ako zvuk s blips každý tak často? hmm

Reply

Thread Tools
Old 16. februára 2008, 05:00
Člen Skupina

Default Odd základu, ako zvuk s blips každý tak často? hmm

pred pár týždne som si všimol, že zvuk nebol práva a zároveň sa snažia pozerať na video na youtube. som bol schopný počuť bol povedal. najlepší spôsob, ako opísať to by bola veľmi vysoká skoro ako základ je to pokúšate použiť priestorový zvuk, ale neexistuje iné reproduktorov pre vyššiu treble zvuky (ako hlasmi a viesť gitary v piesňach). ak aj zosilniť hlasitosť môžete počuť aj niektoré 'blips' vo zvuku ako keby zvuky prichádzajú z určitých odpadků umelcov (z kľúčových aj mimo termín).
Som skontrolovať drôty kolesá zadnej mojom počítači, ktoré sa zdajú byť v poriadku. I'm pomocou hi-fi prostredníctvom 'predné reproduktory' a moje gitara amp prostredníctvom 'cd vstup' sa vložia do počítača 'center / sub woofer' výstup. pomocou Realtek HD Audio Manager, ktorý som hneď vynulovania všetky EQ etc a to prešlo normálnom nastavení hlasitosti.
reproduktory samé jemné ako CD / rádio hrať pokutu cez hi-fi a zosilňovač hrá pokuty s ďalšími vstupy.
len nové veci môžem vec, ktoré sa môžu týkať zvuk problém je v tom, že mám oneskorený vianočný predstaviť víkend pred problémami. jeden midi klávesnica pre použitie s dôvodom editačný softvér, hudbu, ale nevidím, ako by mohla, že účinok nič, ale samotný program a nastavenie klávesnice.
jeho získanie sa mi ako docela ďaleko akejkoľvek forme je k ničomu médií na mojom počítači. ARRRH!

akýkoľvek náznak pomoci na všetkých ocenia masívne!
rob
Old 16. februára 2008, 05:08
Darcu Skupina

je problém iba na youtube?

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 16. februára 2008, 11:51
Člen Skupina

žiadne hranie hier / hudby / videa / streamovanie živého rozhlasového etc skoro všetko, čo prichádza sa zvuk na počítači.

vďaka za odpoveď:)
Old 16. februára 2008, 11:58
Darcu Skupina

prepáčte, ak youve uviedol youve už pokúšali, ale ste vyskúšali normálny, PC súbor reproduktory alebo slúchadlá?

s tým všetkým okolo zariadení iného možná myslel, že jeho zasahovanie so Yeh, vyskúšajte niektoré bežné reproduktory tak môžeme vylúčiť pár vecí (alebo slúchadlá)

Old 17.februára 2008, 06:42
Člen Skupina

i pripojiť sadu reproduktorov a bohužiaľ nič meniť stále zvuk bol odd.
Old 17.februára 2008, 09:42
Darcu Skupina

pravé, čo ťa dostal kartu a máte nainštalované najnovšie ovládače?

tiež skúsiť vrátenie EQ je to 'továrenské nastavenia'

Old 17.februára 2008, 13:01
Člen Skupina

keď u spomínaných ovládačov je mi dal nápad. aj nové, ktoré som mal najnovšie ovládače, ale myslel, že ako môj šel divný zvuk, keď som dostal midi palube, možno niektorí z softvér inštalovaný aj zmatený aktuálne ovládača hore alebo zasahovať s aktuálne ovládače alebo fungovanie softvéru. tak i (zabudnuté správny termín) přetočené ovládače a preinštalovať predchádzajúci ty z disku. fungovalo to:) yay
vďaka za vašu pomoc
Old 17.februára 2008, 13:10
Darcu Skupina

To rád slyším kamoš!

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
(Microsoft MN-500 Router) Nemožno prístup Base Station nástroj riadenia veleron11 Siete, Modemy & VoIP 0 6. júna 2009 14:02
Nové základné jednotky mrdaveyk Všeobecné Hardware Chat 15 17. januára 2009 06:11
Chceš založiť amp Black Magic Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 24. mája 2008 12:11
Nákup nového počítača základňu potrebujú pomoc Luke Robinson Všeobecné Hardware Chat 6 28. decembra 2007 15:54
Základná jednotka mrdaveyk Všeobecné Hardware Chat 3 5. november 2007 23:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.