мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Одд базу као звук са блипс сваки тако често? хмм

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Мар 2008, 05:00
Мембер Гроуп

неколико недеља сам приметио да је звук није право док је покушавао за опрез видео на ЫоуТубе. Сам био у могућности да чују се, рекао је. најбољи начин за описивање било би са врло високим готово басе лике ит'с покушавате користити сурроунд звук, али не постоји други звучник за већи сопран звукова (као гласови и олова гитаре у песмама). ако сам појачати звук могу чути неке 'блипс' у звук као да звуци долазе из неке глупости уметници (из кључа и из времена).
Иве 'чек за жице округла леђа мој рачунар они чинити се да буде у реду. Ја сам користећи мој хи-фи кроз 'предња звучника и моја гитара амп кроз' цд инпут 'се стави у рачунар'с' центра / суб вуфер' оутпут. помоћу реалтек ХД Аудио Манагер, који сам сада нуллед све ЕК-а и сл прошла нормална количина поставки.
говорници сами су фини као ЦД / радио плаы фино кроз хи-фи појачала и фино игра са другим улазима.
једино ново што ја могу што мај се односе на звук проблем је у томе што сам закаснио Божић представиће викенда пред проблемима. један миди тастатури за коришћење са разлогом музике уређивања програма, али ја не могу да видим како се то могло ефекат, али ништа програм сама по себи и тастатури подешавања.
својим доласку у мене као згодан велик део сваки облик медија је бескористан на мој рачунар. АРРРХ!

било који помоћ на свим предлог ће бити цењена масивна!
похарати
Old 16. Мар 2008, 05:08
Донаторска Група

је проблем само на ыоутубе?

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 16. Мар 2008, 11:51
Мембер Гроуп

не играте игре / музику / видеос / ливе стримовање радио етц прилично пуно ништа што долази са звука на рачунару.

хвала за одговор:)
Old 16. Мар 2008, 11:58
Донаторска Група

извињавамо се ако ыоуве изјавио ыоуве већ покушао ово али си покушао нормалан, ПЦ сет звучници или слушалице?

Уз све то око геар други можда мисли да је њен сметње тако ыех, пробајте неке нормалне звучнике тако можемо искљуццио неколико ствари (или слушалице)

Old 17. Мар 2008, 06:42
Мембер Гроуп

прикључени на струју и сет звучника и нажалост још увек ништа променио звук је непаран.
Old 17. Мар 2008, 09:42
Донаторска Група

право што картица ыа гот а имаш инсталиране најновије дривер?

покушати поврата ЕК-а на "фабричке подешавања"

Old 17. Мар 2008, 13:01
Мембер Гроуп

кад се помиње у возача га ми дали идеју. И нови који сам најновије дривер, али мисли да је као мој чудан звук отишао кад сам добио миди одбора, можда неки од програма и инсталираних мессед уп тренутни возачи или возачи интерферед са тренутном деловању или у софтверу. тако да сам (заборављена исправан појам) возача поново раните и реинсталлед оних из претходне диска. То израђен:) ыаы
захвалност за ваша помоћ
Old 17. Мар 2008, 13:10
Донаторска Група

драго ми је да чујем то мате!

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц