менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Непарного бази, як звук з маркери так часто? Хм

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 лютого 2008, 05:00
Член групи

Пару тижнів тому я помітив, що звук був не правий, намагаючись дивитися відео на YouTube. Я не міг чути, що говорили. Кращий спосіб описати це буде дуже високою базою майже як це намагаються використовувати об'ємний звук, але немає іншого оратора на вищому звуки високих частот (наприклад, голос і гітара привести в піснях). якщо я збільшувати гучність я чую деякі "маркери" в звук, ніби звуки виходять від сміття художників (з ключових і поза часом).
Я перевірив дроти навколо задньої частини мого комп'ютера вони, здається, добре. Я використовую мій привіт-Fi через "передні колонки", а через гітарний підсилювач 'CD введення "ставиться в центр комп'ютера' / сабвуфер 'вихід. допомогою Realtek HD Audio Manager, яке я зараз все обнуляється і т.д. еквалайзера і пройшли через нормальні настройки гучності.
оратори самих штрафу як CD / штраф радіо через привет-Fi і підсилювача прослуховування штрафу з іншими матеріалами.
Я тільки нова річ може річ, яка може бути пов'язана з проблемою звуку є те, що я отримав запізніле Xmas даний час вихідних до проблем. MIDI-клавіатура для використання з програмним забезпеченням Причина редагування музики, але я не бачу, як це може зробити нічого, крім самої програми і налаштування клавіатури.
Як дістатися до своїх мені, як майже будь-якої форми ЗМІ марно на моєму комп'ютері. ARRRH!

Допомога будь-який із запропонованих варіантів, всі будуть оцінені масово!
грабувати
Old 16 лютого 2008, 05:08
Донор групи

це проблема тільки на YouTube?

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 16 лютого 2008, 11:51
Член групи

не грати в ігри / музика / відео / потокового мовлення радіо і т.д. майже все, що відбувається зі звуком на комп'ютері.

Спасибо за ответ:)
Old 16 лютого 2008, 11:58
Донор групи

Вибачте, якщо Youve заявив Youve вже пробували це, але ви пробували нормально, PC набору колонки або навушники?

З усім цим снасті навколо іншого, може бути, думали, що його втручання таким Yeh, спробуйте деякі нормальні колонки так, ми можемо виключити з небагатьох речей (або навушники)

Old 17 лютого 2008, 06:42
Член групи

Я підключений в наборі динаміків і, на жаль нічого не змінилося ще звук був дивним.
Old 17 лютого 2008, 09:42
Донор групи

Право яку карту я отримав, і у вас встановлені новітні драйвери?

Також спробуйте повернення еквалайзера в 'Налаштування завод "

Old 17 лютого 2008, 13:01
Член групи

коли у згаданих драйверів це дало мені ідею. Я нове, що я останні версії драйверів, але думали, що в моїх пішли дивні звуки, коли я отримав MIDI рада, можливо, деякі з програм я встановив безлад поточних драйверів вгору або заважав з поточною роботою драйверів або програмного забезпечення. так що я (забули правильний термін) перемотав перевстановити драйвери і попередні з диска. він працював:) Yay
Дякуємо за вашу допомогу
Old 17 лютого 2008, 13:10
Донор групи

радий це чути мат!

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.