![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Пару тижнів тому я помітив, що звук був не правий, намагаючись дивитися відео на YouTube. Я не міг чути, що говорили. Кращий спосіб описати це буде дуже високою базою майже як це намагаються використовувати об'ємний звук, але немає іншого оратора на вищому звуки високих частот (наприклад, голос і гітара привести в піснях). якщо я збільшувати гучність я чую деякі "маркери" в звук, ніби звуки виходять від сміття художників (з ключових і поза часом). Я перевірив дроти навколо задньої частини мого комп'ютера вони, здається, добре. Я використовую мій привіт-Fi через "передні колонки", а через гітарний підсилювач 'CD введення "ставиться в центр комп'ютера' / сабвуфер 'вихід. допомогою Realtek HD Audio Manager, яке я зараз все обнуляється і т.д. еквалайзера і пройшли через нормальні настройки гучності. оратори самих штрафу як CD / штраф радіо через привет-Fi і підсилювача прослуховування штрафу з іншими матеріалами. Я тільки нова річ може річ, яка може бути пов'язана з проблемою звуку є те, що я отримав запізніле Xmas даний час вихідних до проблем. MIDI-клавіатура для використання з програмним забезпеченням Причина редагування музики, але я не бачу, як це може зробити нічого, крім самої програми і налаштування клавіатури. Як дістатися до своїх мені, як майже будь-якої форми ЗМІ марно на моєму комп'ютері. ARRRH! Допомога будь-який із запропонованих варіантів, всі будуть оцінені масово! грабувати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це проблема тільки на YouTube?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| не грати в ігри / музика / відео / потокового мовлення радіо і т.д. майже все, що відбувається зі звуком на комп'ютері. Спасибо за ответ:) |
|
| |||
| |||
| Вибачте, якщо Youve заявив Youve вже пробували це, але ви пробували нормально, PC набору колонки або навушники? З усім цим снасті навколо іншого, може бути, думали, що його втручання таким Yeh, спробуйте деякі нормальні колонки так, ми можемо виключити з небагатьох речей (або навушники)
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я підключений в наборі динаміків і, на жаль нічого не змінилося ще звук був дивним. |
|
| |||
| |||
| Право яку карту я отримав, і у вас встановлені новітні драйвери? Також спробуйте повернення еквалайзера в 'Налаштування завод "
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| коли у згаданих драйверів це дало мені ідею. Я нове, що я останні версії драйверів, але думали, що в моїх пішли дивні звуки, коли я отримав MIDI рада, можливо, деякі з програм я встановив безлад поточних драйверів вгору або заважав з поточною роботою драйверів або програмного забезпечення. так що я (забули правильний термін) перемотав перевстановити драйвери і попередні з диска. він працював:) Yay Дякуємо за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| радий це чути мат!