menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Optický audio kabel

Reply

Thread Nástroje
Old 9 ledna 2008, 16:14
Nový člen skupiny

Default Optický audio kabel

Já jsem hledal 2.0 nebo 2.1 reproduktory pro můj počítač má vstup pro optické audio (z ps3) i RCA z Xbox 360 a další spojení na můj počítač (SoundBlaster X-FI xtremeGamer zvuková karta). Nenašel jsem žádné, Ví někdo o nějaké, které by splňovaly tyto specifikace. Rád bych, že jsou dobré reproduktory stejně.

PS Myslím, že musíte použít optický audio z PS3, neboť já jdu k použití HDMI to DVI kabel DVI a protože nemá zvuk Potřebuji použít optický audio portu místo. Je to moje jediná možnost? Je naprosto nutné, že mohu použít DVI.

Thanks in advance.
Old 13 leden 2008, 08:18
Banned Skupina

Default Optický audio kabel

některé dobré reproduktory klishp Promedia 2,1

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Mic Audio Cable icu222much Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 2 července 2009 15:22
Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 11. června 2009 12:52
Optický vstup reproduktory? thingie2 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 30. listopadu 2008 18:11
Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? Mully D Obecné Hardware Chat 10 5. července 2008 14:19
Který je lepší pro nahrávání zvuku - Creative / M-Audio ghozt Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 30. ledna 2008 14:54
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.