![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem hledal 2.0 nebo 2.1 reproduktory pro můj počítač má vstup pro optické audio (z ps3) i RCA z Xbox 360 a další spojení na můj počítač (SoundBlaster X-FI xtremeGamer zvuková karta). Nenašel jsem žádné, Ví někdo o nějaké, které by splňovaly tyto specifikace. Rád bych, že jsou dobré reproduktory stejně. PS Myslím, že musíte použít optický audio z PS3, neboť já jdu k použití HDMI to DVI kabel DVI a protože nemá zvuk Potřebuji použít optický audio portu místo. Je to moje jediná možnost? Je naprosto nutné, že mohu použít DVI. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| některé dobré reproduktory klishp Promedia 2,1
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mic Audio Cable | icu222much | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 2 července 2009 15:22 |
| Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 11. června 2009 12:52 |
| Optický vstup reproduktory? | thingie2 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 30. listopadu 2008 18:11 |
| Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? | Mully D | Obecné Hardware Chat | 10 | 5. července 2008 14:19 |
| Který je lepší pro nahrávání zvuku - Creative / M-Audio | ghozt | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 30. ledna 2008 14:54 |
| Thread Nástroje | |
| |