![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω για 2,0 ή 2,1 ηχεία για τον υπολογιστή μου για να έχει οπτική είσοδο ήχου (από ps3), καθώς και RCA από μια κονσόλα Xbox 360 και μια άλλη σύνδεση για τον υπολογιστή μου (SoundBlaster X-FI xtremeGamer κάρτα ήχου). Έχω, δεν διαπιστώθηκε κανένα, Ξέρει κανείς από κάποια που θα πληρούν αυτές τις προδιαγραφές. Θα προτιμούσα να είναι καλοί ομιλητές επίσης. PS Πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την οπτική ήχου από το PS3 αφού θα είμαι χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI σε DVI και DVI, δεδομένου ότι δεν διαθέτει τον ήχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το οπτικό ήχου αντί λιμάνι. Είναι αυτή η μοναδική μου επιλογή; Είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω DVI. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ορισμένα καλά ηχεία klishp promedia 2,1
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Mic Audio Cable | icu222much | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 2η Ιουλ 2009 15:22 |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Οπτικά εισροών ομιλητές; | thingie2 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 30 Νοε 2008 18:11 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio | ghozt | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 30 Ιαν 2008 14:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |