μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Optical Audio Cable

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 16:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Optical Audio Cable

Ψάχνω για 2,0 ή 2,1 ηχεία για τον υπολογιστή μου για να έχει οπτική είσοδο ήχου (από ps3), καθώς και RCA από μια κονσόλα Xbox 360 και μια άλλη σύνδεση για τον υπολογιστή μου (SoundBlaster X-FI xtremeGamer κάρτα ήχου). Έχω, δεν διαπιστώθηκε κανένα, Ξέρει κανείς από κάποια που θα πληρούν αυτές τις προδιαγραφές. Θα προτιμούσα να είναι καλοί ομιλητές επίσης.

PS Πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την οπτική ήχου από το PS3 αφού θα είμαι χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI σε DVI και DVI, δεδομένου ότι δεν διαθέτει τον ήχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το οπτικό ήχου αντί λιμάνι. Είναι αυτή η μοναδική μου επιλογή; Είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω DVI.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 13 Ιανουαρίου 2008, 08:18
Banned Ομάδα

Default Optical Audio Cable

ορισμένα καλά ηχεία klishp promedia 2,1

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Mic Audio Cable icu222much Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 2η Ιουλ 2009 15:22
Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! Jorge Luis Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 11 Ιουν 2009 12:52
Οπτικά εισροών ομιλητές; thingie2 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 30 Νοε 2008 18:11
Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; Mully D Γενική Συζήτηση Hardware 10 5 Ιουλ 2008 14:19
Ποια είναι καλύτερη για την καταγραφή ήχου - Creative / M-Audio ghozt Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 30 Ιαν 2008 14:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.