manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Optički Audio kabel

Reply

Thread Tools
Old 9 siječnja 2008, 16:14
Novi član grupe

Default Optički Audio kabel

Ja sam obličje za 2,0 ili 2,1 zvučnici za računala imaju ulaz za optički audio (od ps3), kao i RCA od Xbox 360 i još jedan priključak za moje računalo (Soundblaster X-FI xtremeGamer zvučna kartica). Nisam pronašao bilo kojem, se bilo tko znati od neke koja bi mogla zadovoljiti ove specifikacije. Ja bih radije da su dobri kao i govornicima.

PS Mislim da trebam koristiti optički audio iz PS3 jer ja odlazim, da se pomoću HDMI na DVI kabel i DVI jer nema zvuk mi je potrebno da biste koristili optički audio port umjesto. Je li to moja jedina opcija? To je da sam MORATE koristiti DVI.

Hvala unaprijed.
Old 13 siječanj 2008, 08:18
Zabranjen Group

Default Optički Audio kabel

neki dobri govornici su klishp ProMedia 2,1

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Audio kabel mikrofonom icu222much Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 2. srpnja 2009 15:22
Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! Jorge Luis Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 11. lipnja 2009 12:52
Optički ulaz zvučnike? thingie2 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 30. studeni 2008 18:11
Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? Mully D General Hardware Chat 10 5. srpnja 2008 14:19
Koje je bolje za audio snimanje - Kreativni / M-Audio ghozt Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 30 siječanj 2008 14:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.