![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za 2,0 ili 2,1 zvučnici za računala imaju ulaz za optički audio (od ps3), kao i RCA od Xbox 360 i još jedan priključak za moje računalo (Soundblaster X-FI xtremeGamer zvučna kartica). Nisam pronašao bilo kojem, se bilo tko znati od neke koja bi mogla zadovoljiti ove specifikacije. Ja bih radije da su dobri kao i govornicima. PS Mislim da trebam koristiti optički audio iz PS3 jer ja odlazim, da se pomoću HDMI na DVI kabel i DVI jer nema zvuk mi je potrebno da biste koristili optički audio port umjesto. Je li to moja jedina opcija? To je da sam MORATE koristiti DVI. Hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neki dobri govornici su klishp ProMedia 2,1
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Audio kabel mikrofonom | icu222much | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 2. srpnja 2009 15:22 |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Optički ulaz zvučnike? | thingie2 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 30. studeni 2008 18:11 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Koje je bolje za audio snimanje - Kreativni / M-Audio | ghozt | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 30 siječanj 2008 14:54 |
| Thread Tools | |
| |