![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau 2.0 arba 2.1 Glosniki mano kompiuteris turi optinio garso įvesties (nuo PS3) taip pat RCA iš "Xbox 360", o kitas mano kompiuterio (Soundblaster X-FI xtremeGamer garso korta). Aš nerado jokių, Does anyone know kai kurie atitiktų šias specifikacijas. Norėčiau jie yra geri garsiakalbiai taip pat. PS Aš manau, reikia naudoti optinio Garso išėjimas iš PS3, nes aš ketinu būti, naudojant HDMI į DVI kabelį ir DVI, nes nėra garso man reikia naudoti optinio garso uosto vietoje. Tai tik mano pasirinkimas? Tai yra BŪTINA, kad aš naudoju dvi. Thanks in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerų garsiakalbiai klishp ProMedia 2,1
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mic Audio Cable | icu222much | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 2 liepa 2009 15:22 |
| Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! | Jorge Luis | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 11, 2009 12:52 |
| Optinis įėjimas garsiakalbius? | thingie2 | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Lapkritis 30, 2008 18:11 |
| Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5 liepa 2008 14:19 |
| Kuris yra geresnis garso įrašymas - Creative / M-Audio | Ghozt | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 30 sausis 2008 14:54 |
| Temos įrankiai | |
| |