mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Optical Audio Cable

Reply

Thread Tools
Old 9 ianuarie 2008, 16:14
Noile state Group

Default Optical Audio Cable

Caut 2.0 sau 2.1 difuzoare pentru calculatorul meu avea o intrare audio pentru optice (de la un PS3), precum şi RCA de la un Xbox 360 şi o altă conexiune pentru calculatorul meu (SoundBlaster X-FI xtremeGamer placă de sunet). Nu am găsit nici o, Stie cineva ceva de care ar îndeplini aceste specificaţii. Aş prefera ei sunt vorbitori de bun, de asemenea.

PS cred că am nevoie pentru a utiliza optic audio de la PS3, deoarece am de gând să fie cu ajutorul unui cablu HDMI la DVI DVI şi deoarece nu are sunet am nevoie pentru a utiliza optice audio port în loc. Este asta singura mea opţiune? Aceasta este o necesitate pe care am folosi DVI.

Mulţumesc în avans.
Old 13 ianuarie 2008, 08:18
Banned Group

Default Optical Audio Cable

unele bune difuzoare sunt klishp Promedia 2.1

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.