menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

PC-Amp L / R promíchat ... HELP!

Reply

Thread Nástroje
Old 2 února 2008, 03:08
Dárce Skupina

Default PC-Amp L / R promíchat ... HELP!

Ok .. PC 5.1 zvuková .. v současné době jen jako stereo jack vpředu vlevo vpravo směřuje do mé průkopníkem stereo zesilovač s reproduktory akustika (Boston A40)

Problém je v tom, že Realtek HD Audio Manager (nastavení na stereo) si myslí, že jsou špatně kole. tj. I klikněte na levý reproduktor na zkoušku a jde o pravdu.

Takže jsem byl jen o to swith nad nimi na zadní straně amp .. když se mi něco rozhodnout o kontrolu s bilanční kontrole na SA-408 .. tak jsem udělal a amp odhaduje, že jsou v pořádku, je správná cesta kolem otáčet i na pravici a hluk pochází z pravé ...

pleeeease řekněte mi někdo, jak mohu učinit tyto trochu obtěžuje pracovat v harmonii!

nebo pokud to bude možné (Myslím, že to je více pravděpodobné trasy), který bude pro mé zvuk?

Budu slyšet pravdu, pokud si myslí, že jeho Amp ok, nebo pokud si myslí, že jeho Realtek ok?

Nazdraví, Ollie
Reply

Register

Záložky
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.