μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

PC-Amp L / R συγχέουμε ... HELP!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Φεβρουαρίου, 2008, 03:08
Ομάδα Δωρητών

Default PC-Amp L / R συγχέουμε ... HELP!

Ok .. PC 5,1 κάρτας ήχου .. σήμερα μόνο το χρησιμοποιεί ως στερεοφωνικό jack Front αριστερά δεξιά πηγαίνει να μου πρωτοπόρος στερεοφωνικό ενισχυτή όπως οι ομιλητές ακουστική (Βοστώνη A40)

Το πρόβλημα είναι ότι το Realtek HD Audio Manager (για τον καθορισμό στερεοφωνικό) πιστεύει ότι είναι λάθος τρόπος γύρο. δηλαδή κάνω κλικ στο αριστερό ηχείο να δοκιμάσει και να προκύπτει το δικαίωμα.

Γι 'αυτό ήταν μόνο για να swith τους πάνω στο πίσω μέρος του ενισχυτή .. όταν κάτι έκανε να αποφασίσει σχετικά με το ελέγξετε με την ισορροπία του ελέγχου σχετικά με την ΑΕ-408 .. έτσι έκανα και το ενισχυτή θεωρεί ότι είναι ωραία, ο σωστός τρόπος i περιστροφή γύρω από το προς τα δεξιά και με το θόρυβο που προέρχεται από το δικαίωμα ...

pleeeease κάποιος να μου πει πώς μπορώ να κάνω αυτά τα μικρά buggers εργασιών σε αρμονία!!

ή αν αυτό θα είναι αδύνατο (πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο πιθανό διαδρομή) που θα είναι σωστή για ήχο μου;

Θα ακούσω το δικαίωμα, εάν κρίνει τη Amp ok, ή αν σκέφτεται την Realtek ok;

Cheers, Ollie
Reply

Register

Σελιδοδείκτες
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.