manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

PC-Amp L / R gužva ... POMOZITE!

Reply

Thread Tools
Old 2. veljača 2008, 03:08
Donatorska Grupa

Default PC-Amp L / R gužva ... POMOZITE!

Ok .. PC 5,1 zvučnu .. Trenutno samo korištenjem kao prednji lijevi desni stereo jack ide u moje pionirske pojačalo kao stereo zvučnici su akustika (Boston A40)

Problem je u tome što Realtek HD Audio Manager (na stereo postavka) smatra da su oni krivi put krug. tj. kliknem na lijevoj zvučnik za test i ona izađe udesno.

Tako sam bio pravedan o swith da ih se na stražnjem dijelu amp .. kad me nešto odlučiti o ček Internet sa kontrolom salda na SA-408 .. tako sam i amp reckons oni su u redu, na pravom putu i oko njega spin prema desno i buke izlazi pravo ...

pleeeease netko reći mene kako ja mogu učiniti ove malo buggers rade u slozi!

ili ako je to će biti nemoguće (mislim da je ovo vjerojatno pravac) koji će se pravo za moj zvuk?

Hoću li čuti pravo, ako misli da je njegova Amp redu, ili ako smatra da njezine Realtek ok?

Klicati, Ollie
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.