rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

PC-Amp L / R wrabiać ... HELP!

Reply

Narzędzia wątku
Old 2 lutego 2008, 03:08
Grupa dawcy

Ok .. PC 5.1 soundcard .. obecnie używa się go jako stereo jack Przód lewy prawo idzie do mojego pionierem wzmacniacza stereo jak głośniki są akustyka (Boston A40)

Problemem jest to, że Realtek HD Audio Manager (na ustawienie stereo) uważa, że są one złe odwrotnie. tzn. klikam na lewym głośniku do badania i wychodzi z prawej strony.

Więc miałem tylko do Swith je na powrót do wzmacniacza .. gdy coś mi podjąć decyzję o sprawdzenie go z równowagi kontroli na SA-408 .. tak zrobiłem i wzmacniacza szacuje they're grzywnę, prawo i odwrotnie spin go w prawo i hałasu wychodzi prawo ...

pleeeease ktoś mi powiedzieć w jaki sposób mogę dokonać tych buggers trochę pracy w harmonii!

lub jeśli to będzie niemożliwe (sądzę, że jest to bardziej prawdopodobne trasy), który będzie odpowiedni dla mojej osoby?

Czy słyszę to prawo, jeżeli uważa, że jego Amp ok, lub jeśli sądzi Realtek jej ok?

Cheers, Ollie
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.