мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

ПЦ-Амп Л / Р гужва ... Помозите!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Мар 2008, 03:08
Донаторска Група

Default ПЦ-Амп Л / Р гужва ... Помозите!

Ок .. ПЦ 5,1 звучну .. Тренутно само коришћењем као предњи леви десни стерео јацк иде у моје пионирски појачало као стерео звучници су акустика (Бостон А40)

Проблем је у томе што Реалтек ХД Аудио Манагер (на стерео поставка) сматра да су они криви пут круг. тј кликнем на левој звучник за тест и она изађе десно.

Тако сам био праведан о суитх да их се на стражњем делу амп .. кад ме нешто да одлучи о чек то с контролом салда на СА-408 .. тако сам и амп рецконс они су у реду, на правом путу и око њега Спин према десно и буке излази право ...

плееееасе неко реците ми како ја могу да урадим ове мало буггерс раде у слози!

или ако је то ће бити немогуће (мислим да је ово вероватно правац) који ће се право за мој звук?

Хоћу ли чути право, ако мисли да је његова Амп реду, или ако сматра да њене Реалтек ок?

Клицање, Оллие
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц