менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

PC-Amp L / R змішувати ... Допоможіть!

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 лютого 2008, 03:08
Донор групи

Default PC-Amp L / R змішувати ... Допоможіть!

Ок .. .. PC 5.1 звукова карта В даний час тільки використовувати його в якості стерео Передня ліва права Джек йде до моєї стерео підсилювача Pioneer AS динаміків акустики (Бостон A40)

Проблема в тому, Realtek HD Audio Manager (настройка на стерео) вважає, що вони неправильно навпаки. тобто я натискаю на лівому навушнику для тестування і виходить направо.

Так що я як раз збирався Swith над ними на задній панелі підсилювача .. коли щось змусило мене прийняти рішення про його перевірити баланс на СА-408 .. так що я зробив, і вважає, AMP вони добре, правильно, то я її спина його вправо і шум виходить за собою право ...

Pleeeease хтось сказати мені, як я можу зробити ці маленькі роботу buggers в гармонії!

або якщо це's Gonna Be неможливо (я думаю, що це швидше за все маршруту), який буде для мого звуку?

Я почую це право, якщо вважає своїм Amp OK, або якщо вважає своїм Realtek OK?

Cheers, Оллі
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.