![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, mìsíci připojen i můj nový koupil PC k mým 20-rok-starý NAD hifi jednotka s jack-double cinch, působil dost dobrý na pár týdnů, ale jeden den ve středu DVD moje reproduktory dal velmi hlasitě bassy hučení zvuk .Byla jsem v kuchyni v době, by se dostali infarkt, zvuk byl ještě slyšitelný i po obrátil dolů hifi objemu ... Naštěstí jsem ještě měl PC reproduktory, že im stále používají, tak jako tak i žít v bytě, tak im fine se s nimi ... Ale ještě jsem se divit, co sakra bylo, protože někdo řekl, že to musel udělat v zemi ![]() Jakékoliv příjemci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není-li něco rozbil to zní jako zemi smyčky.
Beru to NAD stále pracuje na svém vlastním - s CD přehrávačem zapojen, například - a zvukovým výstupem na PC ještě funguje, protože je možné použít s PC reproduktory. Na Hum naznačuje, že váš pokoj je zemnicí systém není optimální a že není snadné se vypořádat. Pokud si dal smyčku izolátor mezi PC a NAD můžete zastavit hluku. Je to levná věc vyzkoušet a je to, co je určen pro. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 je příkladem, jste se mohli pokusit o zdroj je na místě. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Díky. |
|
| |||
| |||
| Jsem teď slyšel, že s ohledem na zemi smyček je to buď-anebo, což znamená, že nemůže mít probíhalo několik měsíců předtím, než začal ten hluk. Takže je více pravděpodobné, že by byl kabel poškozen. I'm nákupu nového kabelu a zkuste to znovu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkontrolujte připojení stejně.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Všechna USB zařízení bez nezávislé napájení visí můj systém, nebo systém běžet velmi pomalu | lightfoot | Obecné Hardware Chat | 10 | 18. března 2009 05:48 |
| Systém není ID RAM | droubal | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 23. listopadu 2008 15:02 |
| Obnovení systému / obnovení systému | ct122592 | Operační systémy Windows | 1 | 2. ledna 2008 18:49 |
| Systém nápovědy | c2c4 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9. prosinec 2007 07:57 |
| Jak mohu Buld Business System, řídit obchodní systém? | 597 | Obecné Software Chat | 2 | 3. prosince 2007 12:30 |
| Thread Nástroje | |
| |