μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

PC και το σύστημα hi-fi

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Μαρτίου 2008, 14:44
Μέλος Ομάδα

Default PC και το σύστημα hi-fi

Γεια σας παιδιά,
i συνδέονται μήνες πριν τη νέα μου αγόρασε pc μου 20 ετών NAD Hifi μονάδα, με ένα διπλό τζακ-ύγγλα σαμάριου, λειτούργησε πολύ καλά για μερικές εβδομάδες, αλλά μία ημέρα μέσα του ένα DVD μου ομιλητές έκαναν μια πολύ δυνατά bassy droning χρηστής .
Ήμουν στην κουζίνα κατά τη χρονική στιγμή, θα είχε πάρει καρδιακή προσβολή? Ο ήχος ήταν ακόμη και μετά το ακουστικό i απέρριψε τα Hifi όγκου ...
Ευτυχώς ακόμα είχε τεμ ομιλητές, ότι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν im, έτσι κι αλλιώς, ζούμε σε μια επίπεδη, im τόσο καλά με τους ...
Αλλά ακόμα αναρωτιέμαι τι στο καλό ήταν αυτό? Κάποιος είπε ότι είχε να κάνει με τη γη

Κάθε τα παίρνει;
Old 10 Μαρτίου 2008, 16:42
Ομάδα Δωρητών

Αν δεν έσπασε κάτι που ακούγεται σαν μια γη βρόχο.

Θεωρώ ότι η NAD εξακολουθεί να λειτουργεί με δική της - με ένα CD player συνδεθεί, για παράδειγμα - και την έξοδο ήχου στον υπολογιστή εξακολουθεί να λειτουργεί επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το PC ομιλητές.

Το βουητό δείχνει ότι το δωμάτιό σας σύστημα γείωσης του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε.

Αν βάλετε μια διάταξη βρόχου μεταξύ του PC και την ΕΔΕ που μπορεί να σταματήσει ο θόρυβος. Είναι ένα φτηνό πράγμα που πρέπει να προσπαθήσουμε και να είναι αυτό που είναι σχεδιασμένα για.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 είναι ένα παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να είναι πηγή τοπικά.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 10 Μαρτίου 2008, 16:47
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ.
Old 18η Ιουν. 2009, 01:30
Μέλος Ομάδα

Έχω ακούσει ότι τώρα όσον αφορά τη γη βρόχων είναι είτε-ή, με την έννοια ότι δεν θα μπορούσε να έχει για την ομαλή διεξαγωγή μήνες πριν από το θόρυβο που ξεκίνησε.

Έτσι είναι πιο πιθανό ότι το καλώδιο έχει υποστεί βλάβη. Είμαι αγορά ένα νέο καλώδιο και προσπαθήστε ξανά.
Old 18η Ιουν. 2009, 11:22
Ομάδα Δωρητών

Ελέγξτε τις συνδέσεις του.

Αν μπορείτε να τραβάτε μια υποδοχή καλωδίου μισά θα παρατηρήσετε αυτό ήχο, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν απλό τρόπο αυτό θα μπορούσε να έρθει ξαφνικά περίπου.

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.