![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, i συνδέονται μήνες πριν τη νέα μου αγόρασε pc μου 20 ετών NAD Hifi μονάδα, με ένα διπλό τζακ-ύγγλα σαμάριου, λειτούργησε πολύ καλά για μερικές εβδομάδες, αλλά μία ημέρα μέσα του ένα DVD μου ομιλητές έκαναν μια πολύ δυνατά bassy droning χρηστής .Ήμουν στην κουζίνα κατά τη χρονική στιγμή, θα είχε πάρει καρδιακή προσβολή? Ο ήχος ήταν ακόμη και μετά το ακουστικό i απέρριψε τα Hifi όγκου ... Ευτυχώς ακόμα είχε τεμ ομιλητές, ότι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν im, έτσι κι αλλιώς, ζούμε σε μια επίπεδη, im τόσο καλά με τους ... Αλλά ακόμα αναρωτιέμαι τι στο καλό ήταν αυτό? Κάποιος είπε ότι είχε να κάνει με τη γη ![]() Κάθε τα παίρνει; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν έσπασε κάτι που ακούγεται σαν μια γη βρόχο.
Θεωρώ ότι η NAD εξακολουθεί να λειτουργεί με δική της - με ένα CD player συνδεθεί, για παράδειγμα - και την έξοδο ήχου στον υπολογιστή εξακολουθεί να λειτουργεί επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το PC ομιλητές. Το βουητό δείχνει ότι το δωμάτιό σας σύστημα γείωσης του δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσουμε. Αν βάλετε μια διάταξη βρόχου μεταξύ του PC και την ΕΔΕ που μπορεί να σταματήσει ο θόρυβος. Είναι ένα φτηνό πράγμα που πρέπει να προσπαθήσουμε και να είναι αυτό που είναι σχεδιασμένα για. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 είναι ένα παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να είναι πηγή τοπικά. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Έχω ακούσει ότι τώρα όσον αφορά τη γη βρόχων είναι είτε-ή, με την έννοια ότι δεν θα μπορούσε να έχει για την ομαλή διεξαγωγή μήνες πριν από το θόρυβο που ξεκίνησε. Έτσι είναι πιο πιθανό ότι το καλώδιο έχει υποστεί βλάβη. Είμαι αγορά ένα νέο καλώδιο και προσπαθήστε ξανά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε τις συνδέσεις του.