manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

PC i hi-fi sustava

Reply

Thread Tools
Old 10 ožujak 2008, 14:44
Member Group

Default PC i hi-fi sustava

Poštovani roditelji,
months ago spojen sam kupio moj novi pc na moj 20-year-old NAD HiFi jedinica, s dvostrukim jack-kolan, radio je prilično dobar za nekoliko tjedana, ali jedan dan u sredini DVD moji zvučnici dao vrlo glasno niskotonski droning zvuk .
Bila sam u kuhinji u to vrijeme, imalo bi stečen srčanog udara, a zvuk je bio čak i nakon što sam okrenuo akustički dolje HiFi's volume ...
Srećom, ja još uvijek imao pc zvučnike, da im još uvijek koristi, ionako ja živim u stanu, pa im u redu s njima ...
Ali ja još uvijek pitam se što je pakao bio je da, netko je rekao da je za napraviti sa zemljom

Svejedno takers?
Old 10 ožujak 2008, 16:42
Donatorska Grupa

Osim ako je nešto što zvuči prodriješe kao zemlja petlja.

Koristim je u granicama normale i dalje radi na vlastitu - s CD player priključeni na struju, na primer - output i zvuk na PC i dalje radi, jer možete koristiti Internet sa PC zvučnicima.

Hum predlaže se da vaš boravak na uzemljenje sustav nije optimalan, a da nije lako da se bavi.

Ako ste stavili loop izolator između računala i NAD možda zaustaviti buku. To je jeftina stvar za probati i to je ono što je namijenjen.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 je jedan primjer, mogli biste pokušati izvor je lokalno.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 10 ožujak 2008, 16:47
Member Group

Hvala.
Old 18. lipnja 2009, 01:30
Member Group

Sad sam čula da je u odnosu na zemlje petlje to je bilo ili, što znači da nije mogao pokrenuti glatko mjesecima prije toga buke započela.

Tako da je vjerojatnije da je kabel oštećen. I'm kupuju novi kabel i pokušajte ponovno.
Old 18. lipnja 2009, 11:22
Donatorska Grupa

Provjerite veze as well.

Ako izvaditi jedan Jack Cable upola primijetit ćete ovaj zvuk, a primjer jednostavan način to može odjednom dogoditi.

My System: FordyPC

Procesor (i):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Matične ploče:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memorija:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafička kartica (e):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optički pogon (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Operacijski sustav (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.