![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poštovani roditelji, months ago spojen sam kupio moj novi pc na moj 20-year-old NAD HiFi jedinica, s dvostrukim jack-kolan, radio je prilično dobar za nekoliko tjedana, ali jedan dan u sredini DVD moji zvučnici dao vrlo glasno niskotonski droning zvuk .Bila sam u kuhinji u to vrijeme, imalo bi stečen srčanog udara, a zvuk je bio čak i nakon što sam okrenuo akustički dolje HiFi's volume ... Srećom, ja još uvijek imao pc zvučnike, da im još uvijek koristi, ionako ja živim u stanu, pa im u redu s njima ... Ali ja još uvijek pitam se što je pakao bio je da, netko je rekao da je za napraviti sa zemljom ![]() Svejedno takers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osim ako je nešto što zvuči prodriješe kao zemlja petlja.
Koristim je u granicama normale i dalje radi na vlastitu - s CD player priključeni na struju, na primer - output i zvuk na PC i dalje radi, jer možete koristiti Internet sa PC zvučnicima. Hum predlaže se da vaš boravak na uzemljenje sustav nije optimalan, a da nije lako da se bavi. Ako ste stavili loop izolator između računala i NAD možda zaustaviti buku. To je jeftina stvar za probati i to je ono što je namijenjen. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 je jedan primjer, mogli biste pokušati izvor je lokalno. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Hvala. |
|
| |||
| |||
| Sad sam čula da je u odnosu na zemlje petlje to je bilo ili, što znači da nije mogao pokrenuti glatko mjesecima prije toga buke započela. Tako da je vjerojatnije da je kabel oštećen. I'm kupuju novi kabel i pokušajte ponovno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite veze as well.