kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

PC és Hi-Fi rendszer

Reply

Téma eszközök
Old Március 10, 2008, 14:44
Csoport tagja

Default PC és Hi-Fi rendszer

Hello emberek,
hónappal ezelőtt vásárolta meg a csatlakoztatott PC-én 20-éves NAD hifi egység, a jack-double CINCH dolgozott elég jó pár hetet, de egy nap a közepén egy DVD én előadó nagyon hangos bassy vontatott hang .
Én voltam a konyhában, az idő, ütött volna, a szívroham, a hang is hallható, miután elutasította a hifi a hangerő ...
Szerencsére még volt PC hangszórók, hogy a PM is használ, egyébként élek egy lapos, így im fine velük ...
De még mindig Vajon mi a fene volt ez, valaki azt mondta volna, hogy a föld

Minden vevő?
Old Március 10, 2008, 16:42
Donor Group

Hacsak valami eltört úgy hangzik, mint egy föld hurok.

Azt hiszem a NAD is működik a saját - a CD-lejátszó csatlakoztatható, például - és a hang kimenet a PC-n is működik, mert akkor használja a PC hangszórók.

A zümm azt javasolja, hogy a helyiség földelőkábelek rendszer sem tökéletes, és ez nem könnyű kezelni.

Ha fel hurok ISOLATOR a számítógép és a NAD lehet, hogy állítsa le a zaj. Ez egy olcsó dolog, meg kellene, hogy mi van tervezve.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 egy példa, akkor próbálja meg a helyi forrás.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 10, 2008, 16:47
Csoport tagja

Köszönöm.
Old Június 18 2009, 01:30
Csoport tagja

Én most hallottam, hogy tekintettel a föld hurkokon ez vagy-vagy, ami azt jelenti, hogy nem lehetett zökkenőmentesen hónapok előtt, hogy a zaj kezdett.

Tehát sokkal valószínűbb, hogy a kábel volt sérült. Én buying egy új kábelt, és próbáld újra.
Old Június 18 2009, 11:22
Donor Group

Ellenőrizze a csatlakozásokat is.

Ha húzza ki a Jack Cable félúton lesz észre megbízható, kiváló példa egy egyszerű módja ez hirtelen jött.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú Lightfoot Általános fémáru Chat 10 18. március 2009 05:48
A rendszer nem ID RAM droubal Processzorok, alaplapok és RAM 1 23. november 2008 15:02
Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási ct122592 A Windows operációs rendszerek 1 2. Jan 2008 18:49
Rendszer Segítség c2c4 Processzorok, alaplapok és RAM 4 9. december 2007 07:57
Hogyan tudom Buld Üzleti Rendszer kezelése A Business System? 597 General Chat szoftver 2 3. december 2007 12:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.