![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek, hónappal ezelőtt vásárolta meg a csatlakoztatott PC-én 20-éves NAD hifi egység, a jack-double CINCH dolgozott elég jó pár hetet, de egy nap a közepén egy DVD én előadó nagyon hangos bassy vontatott hang .Én voltam a konyhában, az idő, ütött volna, a szívroham, a hang is hallható, miután elutasította a hifi a hangerő ... Szerencsére még volt PC hangszórók, hogy a PM is használ, egyébként élek egy lapos, így im fine velük ... De még mindig Vajon mi a fene volt ez, valaki azt mondta volna, hogy a föld ![]() Minden vevő? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hacsak valami eltört úgy hangzik, mint egy föld hurok.
Azt hiszem a NAD is működik a saját - a CD-lejátszó csatlakoztatható, például - és a hang kimenet a PC-n is működik, mert akkor használja a PC hangszórók. A zümm azt javasolja, hogy a helyiség földelőkábelek rendszer sem tökéletes, és ez nem könnyű kezelni. Ha fel hurok ISOLATOR a számítógép és a NAD lehet, hogy állítsa le a zaj. Ez egy olcsó dolog, meg kellene, hogy mi van tervezve. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 egy példa, akkor próbálja meg a helyi forrás. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Én most hallottam, hogy tekintettel a föld hurkokon ez vagy-vagy, ami azt jelenti, hogy nem lehetett zökkenőmentesen hónapok előtt, hogy a zaj kezdett. Tehát sokkal valószínűbb, hogy a kábel volt sérült. Én buying egy új kábelt, és próbáld újra. |
|
| |||
| |||
| Ellenőrizze a csatlakozásokat is. Ha húzza ki a Jack Cable félúton lesz észre megbízható, kiváló példa egy egyszerű módja ez hirtelen jött. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú | Lightfoot | Általános fémáru Chat | 10 | 18. március 2009 05:48 |
| A rendszer nem ID RAM | droubal | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 23. november 2008 15:02 |
| Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási | ct122592 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. Jan 2008 18:49 |
| Rendszer Segítség | c2c4 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 9. december 2007 07:57 |
| Hogyan tudom Buld Üzleti Rendszer kezelése A Business System? | 597 | General Chat szoftver | 2 | 3. december 2007 12:30 |
| Téma eszközök | |
| |