![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חברים, לפני חודשים אני מחובר למחשב החדש שלי קנה לי 20, בת יחידה HIFI NAD, עם ג 'ק כפול-cinch, עבד די טוב במשך כמה שבועות אבל יום אחד באמצע של ה-DVD נתן לי את הרמקולים חזק מאוד bassy droning קול .הייתי במטבח באותה עת, היה gotten התקף לב; קול היה גם לאחר audible פניתי במורד HIFI של נפח ... למזלי אני עדיין היו דוברי PC, כי עדיין באמצעות הודעות מיידיות, בכל מקרה אני גר שטוח, כך IM בסדר איתם ... אבל עדיין אני תוהה מה לעזאזל זה היה, מישהו אמר את זה היה צריך לעשות עם כדור הארץ ![]() כל takers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלא אם כן משהו שבר זה נשמע כמו כדור הארץ לולאה.
אני לוקח את זה עדיין עובד על NAD משלה - עם נגן CD ב פקוק, למשל - ו קול הפלט במחשב עדיין עובד, כי אתה יכול להשתמש בה עם רמקולים למחשב. לפזם את החדר שלך עולה כי הארקה של המערכת אינו אופטימלי, וזה לא קל להתמודד עם. אם תשים לענוב isolator בין המחשב לבין NAD אתה יכול להפסיק את הרעש. זה זול דבר לנסות וזה מה זה נועד. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 דוגמה, אתה יכול לנסות את זה מקור מקומי. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| תודה. |
|
| |||
| |||
| עכשיו אני כבר שמעתי את זה לגבי הארץ לולאות זה או או, זאת אומרת שזה לא יכול לפעול בצורה חלקה יש במשך חודשים לפני הרעש הזה התחיל. כך גדל הסיכוי כי הכבל היה פגום. אני קונה כבל חדש ונסה שוב. |
|
| |||
| |||
| בדוק את החיבורים גם כן. אם אתה מגבה לנשר כבל הדרך שתבחין זה נשמע, על ראש דוגמה פשוטה בדרך זו עלולה להתרחש באופן פתאומי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כל התקני ה-USB ללא תלויות החשמל נתקע לי את המערכת או להפוך את המערכת להפעיל מאוד איטית | lightfoot | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 18 מרץ 2009 05:48 |
| המערכת אינה מזהה RAM | droubal | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 23 נובמבר 2008 15:02 |
| System Restore / שחזור מערכת | ct122592 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 2nd ינואר 2008 18:49 |
| מערכת העזרה | c2c4 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9th דצמבר 2007 07:57 |
| איך אני יכול Buld עסקים המערכת, מערכת ניהול העסקים? | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 12:30 |
| שרשרת כלים | |
| |