mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

PC ir Hi-Fi sistema

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 10, 2008, 14:44
Narys

Default PC ir Hi-Fi sistema

Hello folks,
mėnesių atgal aš prijungti savo naują pc nupirko mano 20-metis NAD HiFi vienetas, su Jack-double CINCH, dirbo gana geras kelias savaites, bet vieną dieną į mano DVD garsiakalbiai viduryje buvo labai garsiai bassy Warkotliwy garsas .
Buvau virtuvė metu, būtų įgytas širdies priepuolis; garsas buvo girdimas net kai aš atmetė HiFi tūrio ...
Laimei, aš vis dar kompiuterio garsiakalbius, kad jiems vis dar naudoja, anyway I live in butas, todėl jiems gerai su jais ...
Bet dar man įdomu, kas gi buvo ta, kad, nors sakė, kad turėjo su žeme

Bet gavėjų?
Old Kovas 10, 2008, 16:42
Donorų grupės

Nebent kažkas sugedo tai skamba kaip žemės kilpa.

Aš manau, NAD vis dar dirba savo - su CD grotuvas prijungtas prie energijos šaltinio, pavyzdžiui - ir garso išvesties PC vis dar veikia, nes galite naudoti jį su kompiuterio garsiakalbius.

Hum rodo, kad jūsų patalpos įžeminimo sistema nėra optimalus ir kad nėra lengva išspręsti.

Jeigu jūs įtraukėte linijos izoliatorius tarp kompiuterio ir NAD galite nutraukti triukšmo. Tai pigūs dalykas, kad pabandyti ir tai, ką ji yra skirta.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 yra, pavyzdžiui, galite bandyti įsigyti jo vietoje.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Kovas 10, 2008, 16:47
Narys

Ačiū.
Old Birželis 18, 2009, 01:30
Narys

Aš dabar girdėjau, kad su susiję su žemės kilpos tai arba-arba, ty ji negalėjo sklandžiai mėnesius iki tos triukšmo pradėti.

Taigi, labiau tikėtina, kad kabelis buvo pažeistas. I'm pirkti naują kabelį ir bandyti dar kartą.
Old Birželis 18, 2009, 11:22
Donorų grupės

Patikrinkite jungtis taip pat.

Jei ištraukti Jack Cable pusiaukelėje jūs pastebėsite šį garsą, puikiausias pavyzdys paprastas būdas tai gali staiga ateis apie.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Visi USB įrenginiai be nepriklausomo elektros energijos tiekimo sistemos ar stringa mano, kad sistema veikia labai lėtai Lightfoot General Hardware Chat 10 Kovas 18, 2009 05:48
Sistema neatitinka ID RAM droubal CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Lapkritis 23, 2008 15:02
System Restore / atkūrimo sistemos ct122592 Windows "operacinės sistemos 1 2 sausis 2008 18:49
Sistemos Pagalba c2c4 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 9 gruodis 2007 07:57
Kaip aš galiu Buld verslo sistemą, tvarkyti verslo sistema? 597 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 3 gruodis 2007 12:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.