![]() |
|
| |||
| |||
| Hello folks, months ago i savienots my new nopirka pc uz manu 20 gadus vecs NAD hifi vienība, ar domkratu divkāršot seglu josta, strādāja diezgan labi, lai dažas nedēļas, bet vienu dienu vidū DVD manu pārstāvji sniedza ļoti skaļi bassy droning skaņa .Es biju virtuvē pēc laika, būtu gotten sirdslēkmi; skaņa bija pat dzirdams kad es noraidīja hifi's tilpums ... par laimi man vēl bija pc speakers, ka im joprojām izmanto, anyway es dzīvoju dzīvoklī, tāpēc im fine ar viņiem ... Bet tomēr es brīnos, ko heck bija tāds, kāds teica, ka tas bija saistīts ar zemes ![]() Jebkurš ņēmējiem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja kaut ko salauza tas izklausās pēc zemes kontūrs.
Es to NAD joprojām darbojas tās pašas - ar CD atskaņotājs plugged, piemēram - un skaņas izejas uz PC joprojām darbojas, jo jūs to varat izmantot ar datoru skaļruņiem. Hum liek domāt, ka jūsu istaba ir zemējuma sistēma nav optimāla un ka nav viegli tikt galā. Ja jūs to ievietojat cilpa izolators starp datoru un NAD jūs varētu apturēt troksni. Tas ir lēts lieta izmēģināt, un tas ir tas, kas tas ir paredzēts. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 ir, piemēram, jūs varētu mēģināt iepirkt to lokāli. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Esmu tagad dzirdēju, ka attiecībā uz zemes cilpas, tas nu-vai, nozīmē, ka tā nevarēja darboties nevainojami vairākus mēnešus pirms tam troksni sākusies. Tātad tas ir vairāk iespējams, ka kabelis bija bojāts. Es esmu iegādāties jaunu kabeli un mēģiniet vēlreiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārbaudiet savienojumus, kā labi.