![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello Folks, miesiąc temu i podłączony mój nowy komputer kupiony na mój 20-letni HiFi NAD jednostki z gniazda cinch-double, pracował bardzo dobrze przez kilka tygodni, ale jeden dzień w środku DVD moje głośniki dał bardzo głośne bassy warkotliwy dźwięk .Byłem w kuchni w czasie, musiałby zdobyć serca; dźwięk był słyszalny nawet po włączeniu dół HiFi wielkości ... I na szczęście wciąż szt. głośników, że nadal im przy tym, mimo wszystko ja mieszkam w mieszkaniu, więc im dobrze ze sobą ... Ale wciąż jestem ciekaw, co heck było, ktoś powiedział, że miał do czynienia z ziemi ![]() Wszelkie takers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O ile coś popsuł to brzmi jak ziemia pętli.
Ja biorę to NAD wciąż pracuje nad swoją własną - z odtwarzaczem CD podłączony, na przykład - i dźwięku na PC wciąż działa, ponieważ można go używać z komputera głośników. W hum sugeruje swoim pokoju uziemiania systemu nie jest optymalne i że nie jest łatwo sobie poradzić. Jeśli wstawisz pętli izolator między komputerem a NAD można zatrzymać hałas. Jest to tanie rzeczy i stara się to, co jest przeznaczone dla. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 jest przykładem, można spróbować go lokalnie źródła. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Dzięki. |
|
| |||
| |||
| I've teraz dowiedział się, że w odniesieniu do ziemi pętli to albo-albo, co oznacza, że nie mogłaby działać płynnie na miesiąc przed hałasem rozpoczął. Więc jest to bardziej prawdopodobne, że kabel został uszkodzony. I'm buying nowy kabel i spróbuj ponownie. |
|
| |||
| |||
| Sprawdź, jak również połączeń. Jeśli wyciągnąć jeden Jack Cable połowie można zauważyć ten dźwięk, najlepszym przykładem prosty sposób może stać się nagle. |
![]() |
|
| Zakładki |